Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bagheta adeziv transparent, pentru lipire, Steinel Cristal

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steinel ,adeziv Cristal
Out Of stock
Descriere
Batonul de adeziv este recomandat pentru pistol de lipit si este caracterizat de putere mare de lipire, asigurand o lipire universala, durabila si curata. Acesta lipeste o multitudine de materiale, avand aderenta mare pe aproape orice material. Adezivul este ideal pentru lipire hartie, lemn, plastic, sticla, materiale textile, ceramica, piele, piatra.

Adezivul fierbinte are aderenta mare pe orice material si prin intarire nu lasa loc la erori in procesul de lipire, fiind cel mai eficient mod de lipire. Lipirea se intareste imediat, iar zona lipita poate fi supusa la solicitari dupa numai 2 minute. Adezivul nu contine solventi.

Principiul de functionare

Batonul de adeziv se introduce in pistolul de lipit prin partea posterioara. Pistolul de lipit genereaza o temperatura de aproximativ 200 C, sub actiunea careia adezivul este incalzit pana la topire, fiind directionat, in forma lichida, catre duza de lipire a pistolului de lipit.

Batonul pentru lipirea la cald este utilizat in diverse domenii, atat in reparatii casnice, activitati hobby, cat si in uz profesional, fiind apreciat pentru lipire plastic, ornamente, decoratiuni, lemn, hartie, carton, reparatii diverse (jucarii), activitati creative, lipire paiete sau decoratiuni pe orice suport, decorare obiecte ceramice sau de sticla.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura