Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

CN Romarm Sa

021 3171971, 0726818240

Despre noi

Trimite mesaj
Principalul producător şi exportator direct de produse militare din Romania, Compania Naţională Romarm S.A. a fost infiinţată in anul 2000 prin fuziunea celor mai importante fabrici ale Industriei Romaneşti de Apărare şi este principalul furnizor de echipament militar, muniţie şi servicii de intreţinere.

Romarm este o structura tip holding cu capital 100% romanesc, sub autoritatea Ministerului Economiei, Comerţului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri.

Cu o lungă tradiţie in Industria de Apărare, materializată in experienţa de peste 75 de ani de producţie militară, Romarm este totodată o companie nouă şi flexibilă, adaptată la rigorile şi cererile pieţei economice.

Compania Naţională Romarm S.A. este principalul furnizor din Romania de tehnică şi servicii militare, fiind o prezenţă constantă in peste 50 de pieţe in ţări din Europa, America de Nord, America de Sud, Asia şi Africa.

Produsele noastre de calitate, recunoscute deja pe piaţa internaţională, sunt acum disponibile clienţilor noştri, direct de la producător, la preţuri atractive, cu posibilitatea de negociere a termenilor din contracte, cu scopul de a obţine avantaje de ambele părţi.
Produse si servicii:
produse militare
Tipul companiei:
Import - Export
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
-

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: CN Romarm Sa
Persoana de contact: Coman Adina
Adresa: B-dul Timisoara, nr. 5 B
Localitate: Bucuresti
Judet: Ilfov
Telefon: 021 3171971
Telefon mobil: 0726818240
Fax: 0213171984
Website: http://www.romarm.ro