Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rojuridic
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii inregistrare marci
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Marca unei societati comerciale reprezinta o investitie cu un potential imens in atragerea profiturilor intrucat reprezinta cel mai eficient mijloc de reclama, constituind o garantie a produselor si serviciilor oferite! Avand in vedere acest aspect importante sunt nu numai alegerea unei marci dar si valorificarea si apararea ei !

Venim in sprijinul dvs. cu urmatoarele servicii :

- consultanta/reprezentare in domeniul proprietatii intelectuale ;
- inregistrare marci si servicii complete privind managementul proprietatii intelectuale in cadrul firmei prin identificarea obiectelor proprietatii intelectuale si a posibilitatilor de protejare si inregistrare la OSIM, precum si alte demersuri ce au ca scop protejarea dreptului de proprietate industriala;
- reprezentare in fata Oficiului Statului pentru Inventii si Marci in vederea indeplinirii procedurilor legale pentru inregistrarea drepturilor de proprietate intelectuala si efectuarea oricaror acte de procedura referitoare la obtinerea de informatii.
- intocmirea listei de produse si servicii in baza clasificarii internationale ;

Noua lege a marcilor, Legea 66/2010 pentru modificarea si completarea Legii 84/1998, prevede faptul ca la inregistrarea unei marci nu se va mai tine cont de existenta unor marci identice sau similare cu marcile in curs de inregistrare. OSIM va respinge marcile noi, identice sau similare cu marci deja inregistrate, numai daca titularii acestora se vor opune expres in termenul prevazut de lege.

Va punem la dispozitie un serviciu de monitorizare marci prin urmarirea saptamanala a Buletinelor de Proprietate Industriala prin care vom controla in permanenta daca se incearca inregistrarea de marci noi identice sau similare cu ale dvs. de catre alte persoane fizice/juridice.
Din Gura in Gura