Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
3.07
3 stars: Normal
60 pareri

Aparat cu ultrasunete anti-latrat Pestmaster PR 303

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1881 lei Lei
Brand
PR 303
Cod produs
000307
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Dispozitivul Pestmaster PR-303 este conceput pentru a mentine linistea si armonia atat in interiorul casei dvs. cat si in exteriorul acesteia, prin evitarea latratului cainelui dvs. sau a celor din imprejurimi, atunci cand sunt lasati singuri sau cand sunt asmutiti de alte animale.

Aparatul cu ultrasunete anti latrat este prevazut cu o boxa ce transmite spre sistemul nervos al animalului unde acustice fara a-i provoca durere acestuia, nepercepute insa de catre urechea umana. Boxa aflata in partea frontala emite ultrasunete pe o suprafata de 30 mp in interior si 20 mp la exterior, in spatiu deschis.

Ultrasunetele sunt vibratii a unui mediu elastic, de aceeasi natura cu sunetul, avand o frecventa situata intre 20.000-1.000.000 Hz si nu sunt percepute de sistemul auditiv al omului, dar chiar si asa vibratia lor produce asupra urechii o presiune puternica. Ele se propaga ca si sunetele sub forma de unde elastice avand o lungime de unda mai mica decat acestea. Ultrasunetele se utilizeaza pe o scara larga atat in tehnica cat si in medicina nefiind nocive asupra omului.

Montajul este unul simplu, doar introduceti aparatul in orice priza normala de 220V si pozitionati dispozitivul in spatiu unde se afla cainele care doriti sa nu mai latre, fara a obstructiona insa boxa acestuia.
Aparatul antilatrat Pestmaster PR-303 devine functionabil odata ce introduce-ti aparatul in priza, emitand instantaneu ultrasunete catre acesta, determinandu-l sa nu mai latre, fara a-i face niciun rau. Buna functionare a dispozitivului este semnalizata printr-un led de culoare verde ce ramane aprins permanent ledul se gaseste pe partea frontala a dispozitivului.

Aparatul cu ultrasunete antilatrat Pestmaster PR-303 se poate utiliza atat in interior cat si la exterior, dar cu conditia de a-l proteja de intemperii, inghet sau alte fenomene ce pot deteriora functionalitatea optima a acestuia. Intre dispozitivul antilatrat Pestmaster PR-303 si animalul dvs nu trebuie sa existe obstacole dure, deoarece ultrasunetele nu patrund prin pereti, mobila, geam, perdele etc. Pentru folosire aparatului in mediu exterior este recomandata protectia lui impotriva intemperiilor si a ploi.

Specificatii:

Aria de acoperire: 30 mp (interior) , 20 mp (exterior)
Alimentare: 220 V / 50Hz
Uz: interior/exterior
Dimensiuni: 9 x 14,8 x 17,8 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura