Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
3.07
3 stars: Normal
60 pareri

Insecticid profesional Fendona 1,5 SC (1 litru)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

12799 lei Lei
Brand
Fendona 1L
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Fendona 15SC - insecticid universal cu spectru larg de actiune, din gama profesionala, pentru combaterea mustelor, tantarilor, gandacilor, plosnitelor, capuselor, furnicilor si altor insecte din domeniul sanatatii publice

Mod de actiune:
Fendona 15SC combate insectele prin actiune de contact si ingestie. Eficienta sa deosebita este data de faptul ca substanta activa formeaza particule care se lipesc de corpul gandacilor, furnicilor, puricilor si a altor daunatori. Substanta activa din aceste particule este absorbita prin contact, provocand iritarea insectelor in urmatoarele 5 minute. Cand insecta incearca sa inlature aceste particule, vine de fapt in contact cu si mai multa substanta, urgentand procesul de absorbtie. Poate provoca efectul de soc in mai putin de 30 de minute dupa care moartea insectelor survine in decurs de 24 de ore.

Mod de utilizare:
Fendona 15SC- recomandat pentru combaterea mustelor, gandacilor de bucatarie, tantarilor, puricilor, plosnitelor, capuselor si altor insecte din domeniul sanatatii publice. Se aplica in doza de 100-150 ml in 5 litri de apa. Solutia se aplica prin pulverizare in benzi cu o latime de 35 cm, pentru combaterea gandacilor de bucatarie, sau pe toata suprafata pentru dezinsectia spatiilor de depozitare, se respecta indicatiile tehnice specifice pentru insecta pe care dorim sa o combatem. Cu un litru de solutie se pot trata aproximativ 20 de metri patrati. Doza ridicata (150ml) este recomandata ca tratament initial sau cand infestarile sunt severe. Dozele mai scazute (100ml) vor fi folosite pentru combaterea insectelor zburatoare si ca tratamente de intretinere.

Aplicabilitate:
Se pot folosi la aplicare aparate de stropire purtate (de spate) sau alte echipamente conventionale. Curatarea echipamentului se va face prin spalare cu jet de apa, in zone special amenajate.

Continut in substanta activa:
Fendona 15SC se prezinta sub forma de suspensie concentrata. Contine 15 g/l alfa-cipermetrin.

Masuri de igiena si protectia muncii:
Produsul Fendona 15SC este iritant si poate produce o sensibilizare in urma contactului cu pielea. A se evita contactul cu pielea, ochii si imbracamintea. In timpul lucrului se poarta obligatoriu echipament de protectie. Pastrati separat imbracamintea de lucru. Nu mancati, nu beti si nu fumati in timpul utilizarii. A se pastra ferit de produse alimentare, bauturi si produse furajere, seminte sau ambalajele acestora. Mainile si/sau fata trebuie spalate inaintea pauzelor si la sfarsitul lucrului. A nu se lasa la indemana copiilor, persoanelor bolnave, femeilor gravide sau care alapteaza, batranilor si altor persoane neautorizate, si in zonele de acces ale animalelor.

Alte informatii:
Producator: BASF
Tara de provenienta: Elvetia
Mod de ambalare: PET
Dozaj: 1 L
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara
Taxa de transport: 17 Lei

Observatii:
Gandacii de bucatarie sunt micile vedete nedorite ale bucatariilor noastre. Ii gasim pe gresie, pe la colturi, prin chiuveta si uneori, in zilele cele mai bune, chiar si in cafea. Ne populeaza bucatariile fara sa ne ceara voie, iar cei care reusesc sa scape de ei se pot considera niste fericiti.
In mod ciudat, chiar si cea mai curata casa poate avea gandaci; datorita depozitelor de zahar, grasime sau alte substante in locuri greu de ajuns, in crapaturi, in spatele frigiderului sau aragazului, gandacii gasesc o sursa de hrana si incep sa se inmulteasca cu repeziciune.

Mai mult decat niste insecte nedorite, gandacii de bucatarie pot reprezenta un adevarat pericol: anumite specii de gandaci sunt cunoscuti pentru transmiterea unor boli ca salmonelozele, dizenteria si gastroenterocolita. Mai mult decat atat, in momentul in care ‘naparlesc’, pielea lor poate fi purtata prin aer si poate cauza reactii astmatice adultilor dar mai ales copiilor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura