Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
3.07
3 stars: Normal
60 pareri

Granule impotriva reptilelor: serpi, soparle, gustere

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4259 lei Lei
Brand
Rep 94 (1 000 ml)
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Granule impotriva reptilelor, REP 94, 1000 ml, naturale, care creeaza o bariera olfactiva ce le indeparteaza de zona tratata. Esentele naturale cu care granulele sunt impregnate, sunt deosebit de neplacute pentru reptile, determinandu-le sa paraseasca zona invadata.

Granule impotriva reptilelor, REP 94, 1000 ml, creeaza o bariera olfactiva pentru reptile (serpi, soparle, gusteri, etc.). Granulele sunt inofensive pentru oameni si animale si nu dauneaza gazonului, plantelor si culturilor.

Mod de utilizare:
Se presara o masura de produs (50 ml) la fiecare doi-trei metri, in locuri in care doriti sa scapati de reptile.

Cresteti dozajul pentru o actiune mai decisiva. In cazul in care nu se spala produsul ramane eficient pentru aproximativ 2 - 3 saptamani. Irigarea si ploaia poate reduce eficienta si durabilitatea sa. In cazul acesta, repetati tratamentul pana la sfarsitul infestarii.

Granulele se aplica in toate locurile unde exista infestarea de reptile: peluze, gradini, terase, piscina, campinguri, piloni din lemn etc. Este ideal in cazul in care nu se pot folosi alte solutii.

Atentionari:
1.Nu folositi produsul pentru alte scopuri decat cel indicat, sau in mod necorespunzator. Pastrati produsul in ambalajul original, in locuri ferite de lumina si umezeala.

Nu este daunator pentru animale si plante. Nu faceti acces de uz.

Ca si in cazul oricarei substante sub forma de pulbere, se recomanda ca produsul sa nu intre in contact cu ochii sau caile respiratorii.

2.Tineti la distanta produsul de copii, poate provoca sensibilitatea pielii la contactul cu acesta, evitati contactul cu ochii si cu pielea: utilizati manusi de protective: in cazul ingerarii, consultati imediat medicul si aratati-i eticheta.

Compozitie:
Materiale argiloase inerte si mix de esente parfumate.

Produsul contine ulei de camfor. Poate provoca alergii.

Dozaj: 1000 ml

Alte informatii:

Produs: in Italia

Dozaj: 1000 ml

Model: REP 94

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 17 LEI
Trimite mesaj
Din Gura in Gura