Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
3.03
3 stars: Normal
59 pareri

Capcana muste cu feromoni BioStop Farm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4837 lei Lei
Brand
BioStop Farm
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
BioStop Farm - Capcana anti muste cu feromoni

Descriere si intrebuintare:

Prin efectul ei de ademenire si continutul ei de sex - feromon capcana de muste BioStop Farm atrage si colecteaza mustele intr-o maniera ecologica ce protejeaza mediul inconjurator cu o eficacitate ridicata si poate capta aproximativ 15.000 de muste. Potentialul maxim de atragere a insectelor se realizeaza in 2 - 3 zile de la amplasare.

Capcana contine un lichid de ademenire fara insecticid si pentru a obtine un randament mai ridicat, contine feromoni. Aceasta asigura ca insectele sa gaseasca mai usor capcana chiar si de la distanta mai mare. Datorita confectionarii speciale a capacului, palniei si a vasului rezervor, asamblarea capcanei este foarte usoara.

Poate fi aplicata in gradina caselor, pe piata, pe plaja, in ferme, fabrici de prelucrare a carnii, statii de epurare,etc.

Instructiuni de utilizare:

Se scoate capcana, palnia si capacul galben si se indreapta punga in care se afla substanta atractanta. Turnati prin palnie 0,5 L de apa, sau in cazul zilelor foarte calduroase 1L de apa calduta. Indepartati palnia si amplasati capacul galben conform schitei. Astfel construita, capcana se poate suspenda la nivelul la care zboara mustele, in locuri insorite si lipsite de curenti.

Substante continute:

Tricozen 0.15 %

Alte informatii:

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara
Taxa de transport: 17 Lei
Trimite mesaj
Din Gura in Gura