Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Roel Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Plotter Canon
Brand
IPF8300
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Canon iPF8300

Imprimare în format mare

Utilizând sistemul nostru de cerneală cu pigmenţi în 12 culori LUCIA EX, iPF8300 oferă calitate de imprimare excepţională şi flexibilitate de producţie inegalabilă pentru formate de până la 44”.
Caracteristici

* Imprimate de 44” de înaltă calitate
* Sistem nou de cerneală cu pigmenţi în 12 culori LUCIA EX
* Conceput pentru aplicaţii de imprimare, verificare, design, publicitate şi comerciale.
* Unitate hard disk de 80 GB
* Flexibilitate suplimentară cu RIPS, suporturi materiale şi fluxuri de procesare
* Utilizare uşor de învăţat

Principalele avantaje

Pornind de la reputaţia Canon pe piaţa pentru format mare, iPF8300 oferă viteze de înaltă productivitate, o calitate de imprimare superbă, fiabilitate excelentă şi flexibilitate excepţională pentru profesioniştii artelor grafice. O unitate hard disk integrată de 80 GB permite imprimarea foarte eficientă chiar şi a celor mai complexe lucrări.

Imprimate şi probe de verificare uimitoare
Venind în întâmpinarea cerinţelor exigente ale mediilor de producţie şi de verificare, precum şi aplicaţiilor fotografice de specialitate, iPF8300 încorporează LUCIA EX, cel mai nou şi mai inovator sistem de cerneală cu pigmenţi în 12 culori de la Canon. Acest sistem de cerneală cu pigmenţi LUCIA EX este dublat de o tehnologie îmbunătăţită de procesare a imaginii pentru a oferi o gamă largă de culori, gradaţii fine, efect metalizat redus şi materiale imprimate foarte rezistente la zgârieturi.

Sistemul oferă, de asemenea, reproducere îmbunătăţită a negrului şi gradaţii în zonele întunecate, asigurând o imprimare de calitate excepţională pentru aplicaţiile de tipărire foto.

Acurateţea îmbunătăţită a textului şi liniilor, precum şi omogenitatea excelentă a culorii pe pagină permit funcţionarea imprimantei şi ca un dispozitiv de verificare uimitor de precis.

Productivitate sporită
iPF8300 oferă rezultate care ţin pasul cu termenele limită. Rezervoarele de cerneală cu funcţie „hot swap” pot fi schimbate în timpul producţiei, iar capacitatea maximă de 700 ml permite o activitate neîntreruptă, fără probleme. O unitate hard disk de 80 GB este, de asemenea, încorporată, permiţând procesarea foarte eficientă chiar şi a lucrărilor complexe.

Flexibilitate ridicată
iPF8300 asigură compatibilitate excelentă cu sisteme de gestionare a culorilor (CMS) bazate pe profil ICC. De asemenea, acesta este conceput să funcţioneze perfect cu numeroşi furnizori RIP terţi, acceptând aplicaţii de producţie, fotografie şi verificare. Pentru flexibilitate maximă, sunt acceptate, de asemenea, numeroase tipuri de suporturi materiale.

Funcţionare simplă
Un ecran LCD mare, luminos şi uşor de citit facilitează operarea.

Gestionare eficientă a costurilor
Software-ul încorporat de gestionare a costurilor facilitează urmărirea costurilor lucrărilor şi permite calculul în timp al rentabilităţii investiţiei ROI.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura