Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cazare regim hotelier Garsoniere Mosilor

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Localitatea
Bucuresti
Categorie cazare
3 stele
Descriere
Oferim cazare in Bucuresti, regim hotelier in garsoniere situate in cladire construita in anul 2009, complet mobilate si utilate. Locatiile ofera confort total, utilitati complete: internet wireless, aer conditionat, incalzire centrala, bucatarii utilate cu electrocasnice, bai curate si utilate, lenjerii si prosoape albe.

Puteti inchiria garsoniere regim hotelier pentru minim 24 de ore, preturi incepand de la 39 de euro. Pretul scade pentru rezervari mai mari de 7 nopti.

Cladirea este construita in anul 2009, are 8 etaje, cu lift, este situata la intersectia Calea Mosilor cu str. Mihai Eminescu, langa Ambasada Indiei. La parterul cladirii se afla retaurantul La Pescador. In imediata aprpiere, gasiti multiple posibilitati de a va petrece timpul liber - Pizza Hut, KFC, Restaurant indian Haveli. De asemenea, in 2 minute ajungeti la MegaImage, marketul de unde va puteti achizitiona toate cele necesare pentru a va simti ca acasa.

Va stam la dispozitie pentru orice detalii la numerele de telefon +4 768 001 001 si +4 721 430 000 sau pe email office@rocazare.ro . Va asteptam!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura