Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Concentrator de oxigen la domiciliu Nuvo Lite Mark5, USA

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3600 lei Lei
Brand
Nuvo Lite Mark 5, Nidek
Out Of stock
Descriere
Concentratorul de oxigen Nuvo Lite Mark 5 este un aparat electronic ce produce un flux continuu de oxigen, prin simpla apasare a unui buton. Concentratorul de oxigen aspira aerul ambiental, separa oxigenul de celelalte componente din aer si furnizeaza oxigen de inalta puritate pacientului.

Desi filtreaza oxigenul din aerul existent in incapere, acest proces nu afecteaza concentratia normala a oxigenului din spatiul respectiv. Aparatul este echipat cu filtru de praf si filtru antibacterian, este usor de operat si de folosit.

Caracteristici: foarte usor: 13,5 kg si compact; silentios: nivel zgomot 40 dbA; economic: 290 W; debit ajustabil 0,125-5 l/ minut; tehnologie:PSA; clasa medicala-IIa.

Principiul de functionare - compresorul trimite aerul ambiental filtrat la o valva solenoid care permite aerului comprimat sa treaca in coloana aflata ” in productie “. Coloana contine o sita moleculara a carei functie este absorbtia azotului, permitand astfel oxigenului sa patrunda.

Oxigenul imbogatit astfel produs este directionat catre o valva de reducere a presiunii prin supapa de reglare debit de la orificiul de iesire al oxigenului. In acest timp, coloana care se afla in repaus este conectata la aerul ambiental iar fluxul de oxigen imbogatit produs este trecut prin aceasta (de la aflata ” in productie “) In acest mod, cand una dintre coloane este ” in productie “, cealalta se afla in faza de resorbtie a azotului, sau de ” regenerare “.

Oxigenul imbogatit obtinut in final trece printr-un filtru anti-bacterian, pozitionat anterior orificiului de iesire al oxigenului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura