Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

S.c. Roalpin S.r.l.

0745153188,

Despre noi

Trimite mesaj
Sc. Roalpin Srl este o firma cu sediul in Rm Valcea cu posibilitatea de deplasare pe intreg teritoriul tari si in afara lui pentru satisfacerea cerintelor clientilor sai.

- Dupa executarea mai multor lucrari in constructii executate cu success , am devenit o firma specializata in executarea lucrarilor care presupun lucru la inaltime prin tehnologia specifica de alpinism utilitar.

- Echipa este formata din alpinisti utilitari calificati in meseria de alpinisti utilitari cu o vasta experienta in domeniul constructiilor

- Echipamentele folosite sunt furnizate de producatori autorizati cu certificate de conformitate fiind de o calitate foarte buna- Prin folosirea tehnologiei de lucru si a echipamentelor specifice de alpinism utilitar se reduce costul si timpul de executie a lucrarilor.

- Calitatea lucrarilor realizate si experienta firmei s-a materializat prin cresterea numarului de clienti si a unor noi servicii oferite la cererea clientilor atat persoanelor fizice cat si celor juridice pentru a acoperi o gama cat mai mare de service si o buna calitate a lor.

-Securitatea lucrului la inaltime cu ajutorul corzilor este foarte buna datorita faptului ca se respecta protectia munci si se lucreaza in doua corzi, neinregistrandu-se de la infintarea firmei nici un incident.
Produse si servicii:
vopsitori, zugraveli, spalari de geamuri, termosistem, demolari si alte lucrari cerute de dumneavoastra
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2005

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: S.c. Roalpin S.r.l.
Persoana de contact: Iancovescu Dani
Adresa: Rm. Valcea
Localitate: Valcea
Judet: Valcea
Telefon: 0745153188