Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Remat Dobroiesti

0732886413, 0732886413

Despre noi

Trimite mesaj
Remat Dobroiesti Srl asigura mentinerea unui mediu de lucru si viata sanatos si curat, ajuta la conservarea resurselor naturale si a materiilor prime, la protectia mediului local si reduce la minim orice impact asupra mediului. Principalul obiectiv il reprezinta protectia mediului si a populatiei.

REMAT Dobroiesti este recunoscuta pe plan national si dispune de personal cu inalta calificare care detine toate autorizatiile necesare desfasurarii activitatii in domeniul taierii, debitarii, dezmembrarii si valorificarii deseurilor feroase (fier, table, span, plumb, acumulatori uzati) si neferoase (cupru, aluminiu, alama, bronz, inox, zinc) aliajele acestora sub forma de bucati si span.

Dispunem de capacitatea tehnica, materiala, financiara si avem incheiate parteneriate strategice cu societati consacrate pe piata nationala in probleme de mediu si demolare a constructiilor din beton armat.

Baza tehnica de care dispune SC REMAT Dobroiesti ne recomanda si ne califica in desfasurarea la orice lucrare de anvergura.

Alcatuim o echipa de profesionisti care oferim seriozitate si cerem sa fim respectati ca atare păstrând un standard de calitate înalt al lucrarilor noastre, asiguram satisfacţie maximă a clienţilor prin reducerea costurilor şi creşterea prestigiului companiei noastre.

Cumparam cu plata pe loc orice obiectiv si orice cantitate de FIER vechi sau INOX propuse pentru dezafectare.
Produse si servicii:
colectare deseuri din fier vechi, (fier greu, tabla, span), neferoase (aluminiu, cupru, alama, inox, plumb), acumulatori auto
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2012

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Remat Dobroiesti
Persoana de contact: Cristi Cristian
Adresa: Emanciparii, Nr. 34 A
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0732886413
Telefon mobil: 0732886413