Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rmb Inter Auto
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Ford Fusion
6990 €
Brand
Fusion
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Ford Fusion. Un preţ mic pentru aspiraţii înalte

Există mai multe motive pentru care această mica masina „mare” se face remarcată prin mulţime. Ford Fusion convinge prin calitatile sale unice, pentru ca este o masina agilă şi robustă, depăşeşte obstacole, se strecoară prin trafic şi transformă spaţiile înguste în excelente locuri de parcare.

Pentru a aprecia cu adevărat Ford Fusion, va trebui să-l priveşti din toate unghiurile. Exteriorul sau este îndrăzneţ şi expresiv, spaţiul generos şi flexibil, interiorul conformabil este caracterizat printr-o utilizare excelentă a tehnologiei. Autoturismul este echipat cu aer condiţionat, radio CD, ABS, închidere centralizată, faruri de ceaţă şi este pregat pentru a înfrunta oraşul.

În plus, la RMB Inter Auto, Ford Fusion are acum un pret imbatabil ce porneşte de la 6.990 Euro, TVA inclus cu pachetul de dotări Ebony, prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional pentru 2010, incluzand 3 prime de casare si 5,99% dobândă fixă prin NBG Leasing pe toată durata contractului de leasing.

Oferta este valabila prin RMB Inter Auto*, la showroom-urile sale: Cluj-Napoca, pe Calea Turzii nr.152, Sânnicoara, Calea Clujului nr.15, Oadea, Calea Clujului nr. 279-281.

*Oferta este supusa unor termene si conditii. DAE 6.91% pentru finanţare cu: avans 10% valoare reziduală 10%, durata finanţării 5 ani. Autoturismul din imagine este cu titlu de prezentare.
Din Gura in Gura
Alte Produse