Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Plase Anti Insecte
Brand
Tip Rulou
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Nevoia unui somn liniștit este prioritara pentru caminul oricui. Folosirea plaselor anti-insecte rezolva problema tantarilor sau a altor specii de insecte, fara a fi necesara folosirea insecticidelor. Aerisirea locuintei Dumneavoastra se va putea face pe toata durata zilei si a noptii, eliminandu-se riscul de a avea mici surprize.

Somnul bine meritat va fi mult mai placut, avand in vedere ca nu va mai trebuii sa renuntati la aerul proaspat al noptilor de vara. De asemenea acestea se pot adapta oricarui tip de arhitectura.  Plasele neinflamabile, confera casei Dvs. un plus de siguranta.

Presupuneti ca aveti geamul deschis iar vecinul de deasupra arunca un chistoc de tigara ce nu a fost bine stins, o adiere de vant poate aduce chistocul in casa Dvs. declansand dezastrul.   Venim in asigurarea Dumneavoastra cu o varietate de produse anti tantari: plase tip rulou, tip plisse, glisante si clasice.

Imbinarea sistemului unui rulou exterior si o plasa anti-insecte rezulta un sistem cu o caseta superioara in care plasa este rulata foarte usor datorita unui sistem de arcuri tensionate, iar coborarea acesteia se face printr-un snur cu care aceasta este prevazuta. Rularea sau coborarea plasei se face printr-un element numit ghidaj care se monteaza cu usurinta pe orice tip de tamplarie. Caseta superioara, ghidajele si rama sunt fabricate din aluminiu extrudat iar plasa din fibra de sticla inifuga, toate aceste elemente definesc un produs fiabil si cu o durata de viata indelungata. Orice fereastra poate fi echipata cu o astfel de plasa contra insectelor.

Aceste sisteme plasa anti-insecte tip rulou pot fi montate chiar si la geamurile mai greu accesibile deoarece actionarea lor se face prin intremediul unui snur legat de profilul terminal.   Perisorul fix, ce nu permite ca plasa sa iasa de pe ghidaje la o adiere mai energica de vant,transforma acest sistem intr-o alegere perfecta impotriva insectelor.  

Profilele sunt din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic. Plasa din fibra de sticla de cea mai buna calitate.Elelemte din plastic pentru manevrare. Sistemul de manevrare este astfel conceput incat sa asigure o manevrare cat mai simpla cu un minim de efort.   Sistemul de actionare manual este realizat cu ajutorul unor manere mici din plastic incorporat in profilul de rigidizare de foarte buna calitate si cu un aspect foarte placut.

Acest sistem de plasa permite trecerea aerului prin ea foarte usor.   Sistemul de actionare manual mai contine si un sistem de ax cu arc de torsiune incorporat. Blocarea plasei la o anumita inaltime se poate face cu un sistem compact cu clic-clak (un blocator) incorporat in sinele de ghidare . Blocare si respectiv deblocarea mecanismului se face prin actionarea profilului terminal al plasei.
Din Gura in Gura