Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Llindy Company Srl

0766321105,

Despre noi

Trimite mesaj
Firma Sc Llindy Company Srl a fost infiintata in anul 2007, are sediul in Craiova, str. Dr. V Papillian Bl. G6, ap. 5, Cod Unic de Identificare: RO 22739269, Nr. Registrul Comertului: J16/2184/2007 Cont bancar: IBAN: RO60BTRLO1701202H29130XX deschis la Banca Transilvania, Sucursala Craiova, telefon: 0746 058304.

Produsele sunt importate din Germania, au certificate de origine si sunt puse in vanzare la farmaciile Petryfarm, MagicFarm, Salvia, Ipeca, Farmacotem, Professional Pharma Group din Craiova, Santefarm, Cocafarm, Medicafarm din Slatina, Impala din Pitesti.

Produsele au fost deja folosite cu rezultate de sportivi din Clubul de Arte Martiale Wu Ku An Li din Craiova, de sportivi din Slatina, Pitesti, Hunedoara, Craiova. Afacerea este in extindere, in Romania, deoarece produsele Aktiv3 si Sanct Bernhard din Germania sunt foarte eficiente, naturale, neaflandu-se pe lista de substante dopante.

Produsele sunt notificate la Ministerul Sanatatii si sunt recomandate atat sportivilor de performanta cat si pentru toate categoriile de varsta pentru pastrarea sanatatii.

LLINDY COMPANY S.R.L. este distribuitor Toshiba;din 2013 este importator si distribuitor de produse electronice, electrocasnice,jucarii,software,papetarie.
Produse si servicii:
bauturi energizante, produse pentru sportivi, suplimente alimentare, cosmetice, vitamine pentru animale, papetarie, jucarii, artocole menaj, ochelari pentru citit, detergenti, electronice, multimedia
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2007

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Llindy Company Srl
Persoana de contact: Chiriac Carmen
Adresa: Str. Dr. V. Papillian, Bl. G6, Ap. 5
Localitate: Craiova
Judet: Dolj
Telefon: 0766321105
Website: http://www.revitaminal.ro