Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Reteauamedicala.ro

Scutece ieftine online
0742141099,

Despre noi

Trimite mesaj
De ce Top-Scutece.ro?

Suntem o companie stabila

Top-Scutece.ro este un website deţinut de SC Fiscont System SRL. Afacerea a fost lansată pe piaţă începând cu anul 2005, istoria mergând înapoi până în anul 2003, când fondatorii Fiscont System au deschis prima afacere pe Internet. În anul 2009 compania si-a mutat sediul in Bucuresti.

Ne adresam catre mii de clienti si ocupam un loc de varf in preferintele acestora, datorita preturilor practicate si a serviciilor de calitate oferite.

Fondatorii si angajatii SC Fiscont System SRL sunt conştienti de faptul că succesul este construit pe încrederea si satisfacţia clienţilor săi. Angajaţii acţionează conform Regulamentului de Ordine Interioara (ROI), ale carui principii deriva din ideea de baza ca cel mai important lucru pentru o companie este satisfacţia clienţilor pe termen lung, si nu un profit imediat.

Nu ne dam mari cu preturile

Top-Scutece.ro si-a propus si a reusit sa vanda scutece pentru copii (produse ce necesita un buget semnificativ in primii doi ani de viata ai copiilor) la pret de supermarket. Parinti fiind, fondatorii SC Fiscont System SRL s-au confruntat cu problema lipsei de timp si a timpului restrans petrecut cu bebelusul lor. Si-au dat seama cat de pretios este timpul petrecut cu propriul copil. De aici, a izvorat dorinta de a-si optimiza timpul petrecut in supermarketuri pentru achizitionarea produselor necesare ingrijirii si cresterii copilului in favoarea timpului petrecut cu copilul. Asa a aparut ideea infiintarii website-ului Top-Scutece.ro – Scutece Ieftine, la pret de supermarket, direct la tine acasa.

De pe Top-Scutece.ro nu cumperi doar scutece la pret de supermarket. Cumperi timp liber petrecut cu bebelusul tau.

De pe Top-Scutece.ro cumperi in siguranta. Ai tot dreptul sa te razgandesti asupra achizitiei unui produs.
Produse si servicii:
scutece online Pampers, Libero, Pufies, Happy Bella, Fine Dreaming
Tipul companiei:
Altul
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
-

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Reteauamedicala.ro
Persoana de contact: Nechifor Nadia
Adresa: Str. Valea Rosie, Nr. 1
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0742141099
Website: http://www.reteauamedicala.ro