Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Servicii de management in resurse umane
Brand
Resurse Umane
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Relatiile cu oamenii din jur sunt o componenta fireasca a vietii, indiferent daca este vorba de cei alaturi de care munciti, de cei din familie sau de cei pe care ii intalniti in timpul liber.

Managementul resurselor umane va ajuta sa invatati cum sa lucrati mai bine cu oamenii - cu colegii si subordonatii dumneavoastra.

Trebuie sa intelegem comportarea oamenilor la locul lor de munca privind-o prin prisma motivarii, definirii posturilor si comunicarii.

Recrutarea-selectia, intrarea in organizatie, supervizarea angajatilor, managementul performantelor individuale sunt procese care necesita o deosebita atentie.

Munca in grupuri si echipe, sedintele, colaborarea cu alte persoane sunt de asemenea necesare de monitorizat.

Managementul resurselor umane urmareste sa va dezvolte competenta si siguranta in felul in care lucrati cu oamenii, astfel incat sa intelegeti mai bine:
- Care sunt implicatiile dintre oameni pentru felul in care le conduceti activitatea,
- Care este rolul dumneavoastra in recrutarea si dezvoltarea personalului,
- Cum puteti beneficia cat mai mult din munca oamenilor in cadrul unor echipe,
- Ce semnificatie au pentru dumneavoastra puterea, capacitatea de a-i influenta pe oameni si capacitatea de a-i conduce,
- Care sunt principalele probleme legate de managemementul schimbarii.

Trebuie sa invatam sa intelegem valorile personale ale angajatilor in raport cu cele profesionale sau ocupationale si cu cele ale grupului sau echipei.

Terbuie sa intelegem cat de importanta este motivarea atat pentru individ, cat si pentru organizatia in care isi desfasoara activitatea. Trebuie gasit modul in care poate fi abordata munca astfel incat angajatii sa se simta motivati sa obtina performante mai bune.

Comunicarea indeplineste un rol major in orice munca. Comunicam printr-o varietate de canale recurgand la o serie de tehnici. Trebuie sa intelgem felul in care este influentata comunicarea de conditiile organizationale si sa punem la punct o strategie de imbuntatire a modului in care comunicam.

Regulamentul de organizare interna constituie unul dintre documentele esentiale care stau la baza functionarii unei organizatii, alaturi de fisele de post ale angajatiilor si specificatiile de personal.

Pentru toate acestea S.C. RESURS CONSULT S.R.L. asigura urmatoarele grupe de servicii:

Analiza sistemului de management al resurselor umane, intocmire fise post, specificatii de personal, organigrame, recrutare selectie de personal, integrare noi angajati, instruire, comunicare, motivare, evaluare, regulament intern, organizare evenimente, diverse proiecte in domeniul resurselor umane, implementarea sistemului calitatii conform standardelor ISO.


Din Gura in Gura