Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Napoli International
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Apartament Floresti, Cluj Napoca
78000 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Vand Apartament cu 3 camere, 2 bai si 2 balcoane + un loc de parcare cu CF in localitatea Floresti, blocuri Luxor.

Apartamentul se afla la etajul 4 al unui bloc nou si este compus de apartamentul de la etajul4 si mansarda de la etajul5 cu scara interioara imbracata in lemn.

Finisajele constau in:

Baile sunt imbracate in piatra naturala de 2,5cm grosime atat peretii cat si pardoseala.
Baia mica dispune de masina de spalat, wc cu rezervor in perete (geberit), bideu si chiuveta.
Baia mare dispune de cabina de dus (95cm diam), o cada mare de 1,80 lungime, wc cu rezervor in perete (geberit), bideu si chiuveta imbracata in mozaic de piatra.
Pardoseala la etajul 4 ( hol + bucatarie + living + baia mica ) este din piatra naturala de 2.5cm. Peretii din vopsea decorativa alba si tavanul este acoperit cu lemn de brad culoare natur. Dotat cu un split de aer conditionat 2 veluxuri si doua geamuri cu deschidere de 4,5m respectiv 2m spre cele doua balcoane.
La etajul superior ( 2 camere +baia mare) sunt montate 6Veluxuri si perdoseala este din parchet de trafic intens. Tavanul este din lemn de brad cu grinzi de lemn la vedere si este dotat cu 2 splituri de aer conditionat. Dispune de 30mp de spatiu de depozitare inchise cu usi glisante. Apartamentul se vinde cu : masina de spalat vase , masina spalat haine, bucatarie nou utilata, mese, scaune, biblioteca si dormitor matrimonial.

Suprafata utila 140mp + 30 mp spatii de depozitare + 14 mp balcoane. Loc de parcare cu CF la 15 metri de intrare la scara blocului.
Din Gura in Gura