Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Reparatie turbina camion MAN TGA TGX Iveco Cursor 10 13 Ateg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

400 €
Out Of stock
Descriere
Reparatii turbine Camioane Tractoare TIR autobasculante camioane 7.5 t si TIR MAN TGA Iveco 430 Iveco Stralis, Iveco EuroStar, Iveco EuroTech, Cursor 10 Cursor 13 Cursor 16 Trakker, EuroStar, EuroTech, Cursor 13, MAN Silent si alte modele indiferent de anul de fabricatie o turbina reconditionata este cea mai buna alegere raport calitate pret.

Prin procesul de reconditionare a unei turbine intelegem faptul ca toate piesele uzate sunt schimbate cu un kit nou de reparatie compus din ax paleti admisie bucsi segmenti saiba ungere capac compresor.
Garantia un urma oricarei reparatii este acordata pe o perioada de 12 Luni.

ATENTIE

Inaintea montarii turbosuflantei reparate pe masina este obligatorie schimbarea uleiului si filtrelor (aer/ulei) si curatarea intergii turbulaturi de admisie si a intercoolerului.

Astfel eliminam pericolul ca obiecte straine,pietricele nisip, parti ce au ramas din turbina veche sa nu afecteaze paletii turbninei auto reparate la noi
*De asemenea evitati folosirea aditivilor in ulei.Uleiurile turbo diesel recomandate de producator sunt deja aditivate!

Cu noi alegeti numai servicii de calitate"
Indiferent de zona unde dumneavoastra locuiti,primim si trimitem comenzi in toata Romania prin intermediul firmelor de curierat rapid. Lucrarea fiind efectuata in medie 24h. Preturi incepand cu 400E
tel 0754 455 425
Din Gura in Gura