Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Reparatii multifunctionale
30 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Service Care& Marketing Srl a fost infiintata inca din anul 2004, oferind si completand treptat o gama complete de produse si servicii in domeniul IT. Activitatile de baza ale companiei sunt furnizarea, distributia, mentenanta si reparatia echipamentelor periferice si IT- copiatoare, imprimante, scanner, sisteme PC si monitoare, consumabile de birou- cartuse tip toner laser alb-negru sau color.

Know-how-ul echipei manageriale si tehnice se bazeaza pe o experienta de peste 15 ani in domeniul IT&C si ne mandrim sa avem in portofoliu clienti importanti.

Clientii nostri apreciaza in aceiasi masura calitatea serviciilor oferite, preturile competitive si nu in ultimul rand timpul rapid de interventie pe care le-am oferit in egala masura solicitarilor venite.

Nu ezitati sa ne contactati pentru orice problema tehnica de care va loviti in activitatea dumneavoastra; vom face tot posibilul sa va oferim cele mai bune servicii la cele mai competitive preturi, astfel incat sa putem stabili o relatie de colaborare reciproc avantajoasa.
Din Gura in Gura
Alte Produse