Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Reparatii laptop
100 €
Brand
Reparatii laptop-service multibrand
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Reparatii laptop - Clubul Repărăcioşilor PC & Laptop nu este orice fel de service de laptopuri. De fapt, nici nu cred că ne încadrăm la categoria „prestări servicii”, ci mai degrabă la segmentul “ne iubim meseria”. Suntem o echipă de profesionişti ai cablurilor, plăcilor de bază, mufelor de alimentare, ecranelor LCD, plasma şi, deşi nu ştim cât de bine este să o recunoaştem, avem pernuţe în formă de butoane de tastatură acasă.

Reparatii laptop pentru orice brand de la Sony şi Apple, MSI, Dell, Acer, Asus, Fujitsu Siemens, la Samsung, Olidata si Averatec. Realizam reparatii laptop cat e ziua de lunga, cu cele mai bune ingrediente, şi pe ce pune mâna un Repărăcios se simte: slabe şanse să revii la noi cu aceeaşi problemă a aceluiaşi laptop!
Reparatii laptop pentru orice problema legată de laptopul tau chiar daca nu mai porneste, porneste dar se opreste, nu apare nimic pe ecran, apare dar foarte slab sau schimbam ecrane, facem upgrade, devirusăm, schimbăm tastaturi, instalăm programe, recuperăm date, curăţăm de praf şi unde mai pui că suntem plini de viaţă şi nu te plictiseşti cu noi.

Experienţa noastră se vede în diploma, în anii de muncă şi mai ales în cât de mulţumiţi sunt clienţii noştri de serviciile pe care le oferim. Avem preţuri corecte, avem toate piesele de care ai nevoie pentru laptopul tău – şi dacă nu avem, facem rost imediat - şi păstrăm tradiţia cu “primul rând e din partea casei”, aşa că diagnosticarea problemei laptopului tău este gratuită la noi.

Pe principiul: dacă vrei un lucru făcut bine, atunci fă-l cu mâna ta, noi avem propriul laborator de microelectronică specializat in reparatii laptop si reparaţia plăcilor de bază de laptop. Ştim cât de mult costă o placă de bază nouă, ştim cât de uşor se poate strica o placa şi ştim cum să o reparam. Pe lângă asta, ne interesează să să pleci mulţumit de la noi.
Din Gura in Gura