Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

PFA Florea Florin Robertino

Magazin tratamente naturiste
0742858636, 0722692244

Supliment alimentar Argint coloidal Argintbiotic, 500 ml

50PPM, 500 ml
Model:
50PPM, 500 ml
Pe stoc:
Da
In Stock
Telefon:
0742858636
Pret:
125 lei
 
 

Detalii produs

Argintbiotic reprezinta o solutie coloidala de argint coloidal BionaturaPlant cu concentratie de 50 ppm, foarte puternica, ce-i confera suprematie pe piata roamaneasca de produse naturiste. Argintul coloidal este un produs de exceptie cu spectru foarte larg de actiune antibacteriana, antivirala, antitumorala, imunomodulatoare, etc…folosit din timpuri stravechi in tratarea si ameliorarea multor boli.

Care este actiunea argintului coloidal?
Argintul coloidal ajungand in contact cu organismele unicelulare (bacterii, ciuperci, virusi), stopeaza functiile vitale ale acestora, astfel incat in scurt timp acestea sunt distruse. Distrugand structura invelisului virusilor le impiedica acestora inmultirea, contribuind astfel la distrugerea lor. In ceea ce privesc ciupercile si bacteriile, particulele de argint blocheaza functionarea unei enzime vitale din componenta acestora, in scurt timp realizandu-se distrugerea lor.

La o concetratie de 10 ppm (parts per million) are deja o putere de nimicire a bacteriilor mai mare decat majoritatea antibioticelor din comert, ce pot fi gasite sub forma de medicament. Pana azi avem informatii despre 650 de specii de bacterii, ciuperci si virusi pe care argintul coloidal le distruge eficient. (sursa : Revista Science Digest, 1978 martie).

In conditii de laborator, intr-un interval de 6 minute, argintul coloidal distruge orice germen patogen. In acest timp nimiceste si renumita bacterie Staphylococcus Aureus, cunoscuta sub denumirea de ,,bacteria spitalelor”. Aceste constatari sunt sustinute de cercetarile TUV-Kermi Budapesta si ale Institutului Biotehnologic de Cercetari Aplicate Bay Zoltan.

Argintul coloidal este singura forma a argintului, care poate fi folosita in siguranta. Se absoarbe suficient de incet in tesuturi pentru a nu cauza iritatii ale acestora

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: PFA Florea Florin Robertino
Persoana de contact: Florea Florin Robertino
Adresa: Bucuresti
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0742858636
Telefon mobil: 0722692244
Website: http://www.remediibio.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi