Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Magazin tratamente naturiste

Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Supliment alimentar Argint coloidal Argintbiotic, 500 ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

150 lei Lei
Brand
50PPM, 500 ml
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Argintbiotic reprezinta o solutie coloidala de argint coloidal BionaturaPlant cu concentratie de 50 ppm, foarte puternica, ce-i confera suprematie pe piata roamaneasca de produse naturiste. Argintul coloidal este un produs de exceptie cu spectru foarte larg de actiune antibacteriana, antivirala, antitumorala, imunomodulatoare, etc…folosit din timpuri stravechi in tratarea si ameliorarea multor boli.

Care este actiunea argintului coloidal?
Argintul coloidal ajungand in contact cu organismele unicelulare (bacterii, ciuperci, virusi), stopeaza functiile vitale ale acestora, astfel incat in scurt timp acestea sunt distruse. Distrugand structura invelisului virusilor le impiedica acestora inmultirea, contribuind astfel la distrugerea lor. In ceea ce privesc ciupercile si bacteriile, particulele de argint blocheaza functionarea unei enzime vitale din componenta acestora, in scurt timp realizandu-se distrugerea lor.

La o concetratie de 10 ppm (parts per million) are deja o putere de nimicire a bacteriilor mai mare decat majoritatea antibioticelor din comert, ce pot fi gasite sub forma de medicament. Pana azi avem informatii despre 650 de specii de bacterii, ciuperci si virusi pe care argintul coloidal le distruge eficient. (sursa : Revista Science Digest, 1978 martie).

In conditii de laborator, intr-un interval de 6 minute, argintul coloidal distruge orice germen patogen. In acest timp nimiceste si renumita bacterie Staphylococcus Aureus, cunoscuta sub denumirea de ,,bacteria spitalelor”. Aceste constatari sunt sustinute de cercetarile TUV-Kermi Budapesta si ale Institutului Biotehnologic de Cercetari Aplicate Bay Zoltan.

Argintul coloidal este singura forma a argintului, care poate fi folosita in siguranta. Se absoarbe suficient de incet in tesuturi pentru a nu cauza iritatii ale acestora
Din Gura in Gura