Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dezinfectant Blicosol - 300 tablete

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Blicosol - este un dezinfectant clorigen (pe baza de clor) sub forma de tablete efervescente, dizolvabil in apa cu spectru larg de actiune: bactericid, fungicid, virucid, micobactericid, tuberculocid, sporicid.

Produsul Blicosol contine ca substanta active Diclorizocianurat de sodiu. In conformitate cu Ordinul Ministerului Sanatatii, al Ministerului Mediului si Padurilor si al Presedintelui Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor nr.10/368/11/2010 si cu ordinal 1.182/1.277/114/2005, in baza documentelor depuse s-a decis ca produsul biocid BICLOSOL poate fi plasat pe piata conform prevederilor legale in vigoare.

Tablete dezinfectante efervescente, substanta activa diclorizocianurat de sodiu pentru:
Suprafete (pereti, pavimente, grupuri sanitare), ustensile aflate in cabinete de infrumusetare, suprafete (inclusiv a celor pe care se proceseaza alimentele), potabilizarea apei, vesela si tacamuri din bucatarii si oficii alimentare, conducte si zone, echipamentesi recipiente de preparare a mancarii, sau a bauturii (inclusiv apa potabila), lenjerie.

Aplicatii:
* Dezinfectia in domeniul sanitar
* Dezinfectia in colectivitati
* Dezinfectia apei
* Dezinfectia alimentara
* Dezinfectia in zootehnie
* Dezinfectia fantanii/conducte
* Dezinfectia in apicultura
Trimite mesaj
Din Gura in Gura