Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Test streptococ de Grup A - CTK Biotech

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
OnSite Strep A Rapid Test este un test imunologic de flux lateral pentru detectarea calitativa a Streptococcus pyogenes grup A (Strep A) din probe de exudat faringian. Acesta este destinat sa fie utilizat de catre profesionisti ca un test de screening si ofera un rezultat preliminar al testului pentru a ajuta la diagnosticarea infectiei cu Strep. A.

Orice interpretare sau utilizare a rezultatului acestui test preliminar trebuie sa se bazeze, de asemenea, pe alte constatari clinice, precum si pe rationamentul profesional al cadrelor medicale. Se recomanda sa se ia in considerare metoda (metodele)
de testare alternativa pentru a confirma rezultatul testului obtinut de acest dispozitiv.

REZUMAT SI EXPLICAREA TESTULUI
Streptococi sunt bacterii gram - pozitive, care pot fi clasificate serologic in grupuri Lancefield A, B, C, D, F si G 1 . Strep A este un streptococ β-hemolitic care se raspandeste prin contact direct cu mucusul din nas sau gat al unei persoane infectate2. Simptomele pot dura pana la 24 de ore si mai mult, includ febra, dureri in gat, umflarea ganglionilor limfatici de la nivelul gatului si pete albe sau galbene pe amigdale cu gat rosu aprins. In unele cazuri, poate aparea scarlatina,
care poate fi periculoasa daca nu este tratata prompt.

Cultura din gat este cea mai fiabila metoda de a detecta o infectie cu Streptococcus. Cu toate acestea, culturile necesita 24-48 de ore de incubare pentru a oferi un diagnostic fiabil. Prin urmare, s-au dezvoltat teste rapide imunocromatografice pentru detectarea directa a antigenului streptococului de grup A din exudate faringiene 3,4,5.

Testul rapid OnSite Strep A este un test imunologic de antigen , care ofera un rezultat de test instant in 5-10 minute cu personal calificat minimal, fara utilizarea de echipamente de laborator.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura