Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Redalin Test

0729992000,

Test anticorpi Helicobacter Pylori CTK Biotech

In Stock
Telefon:
0729992000
 

Detalii produs

Utilizarea preconizata
Testul rapid Combo OnSite Anticorpi anti H.pylori este un test imunologic cromatografic cu flux lateral pentru detectarea calitativa a anticorpilor (IgG, IgM si IgA) anti Helicobacter pylori (H. pylori) in ser uman, plasma sau sange integral. Este destinat sa fie utilizat ca test de screening si ca ajutor pentru diagnosticarea infectiei cu H. pylori. Orice specimen reactiv cu testul combo rapid OnSite H.pylori Ab trebuie sa fie confirmat cu metode alternative de testare si constatari clinice.

REZUMAT SI EXPLICAREA TESTULUI
Helicobacter pylori este asociat cu o varietate de afectiuni gastro-intestinale, incluzand dispepsia non-ulceroasa, ulcerele duodenale si gastrice si gastrita cronica activa 1,2. Prevalenta infectiei cu H. pylori ar putea depasi 90% la pacientii cu semne si simptome de boli gastro-intestinale. Studiile recente indica o asociere a infectiei cu H. pylori cu cancerul de stomac * 1 2 3 4 5 .

Colonizarea H. pylori in sistemul gastrointestinal provoaca raspunsuri specifice la anticorpi 4,5,6 care ajuta la diagnosticarea infectiilor cu H. pylori si la monitorizarea eficacitatii tratamentului pentru bolile asociate cu H. pylori. Antibioticele, in combinatie cu compusii de bismut, s-au dovedit a fi eficiente in tratarea infectiei active cu H. pylori. Eradicarea cu succes a H. pylori este asociata cu o ameliorare clinica la pacientii cu boli gastro - intestinale care furnizeaza dovezi suplimentare 7.

Testul Rapid Combo OnSite H. pylori Ab este cea mai recenta generatie de imunoteste cromatografice care utilizeaza antigeni recombinanti pentru a detecta anticorpi pentru H. pylori in ser uman, plasma sau sange integral. Testul este usor de utilizat, foarte sensibil si specific.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Redalin Test
Persoana de contact: Catalin Raducanu
Adresa: Str. Enuparului, Nr. 32
Localitate: Brasov
Judet: Brasov
Telefon: 0729992000
Fax: 0368.414668

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi