Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Plansee si panouri perforate sau crestate

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Planseele aerate de la Chief, sunt realizate din panouri de tabla galvanizata cu perforatii de 1,3mm si sunt dispuse pe structura suport la 330mm inaltime, pe toata suprafata betonata a fundului celulelor. Acestea confera cea mai mare suprafata a perforatiilor dintre toate sistemele existente pe piata produselor similare si sunt imperios necesare pentru stocarea semintelor de floarea soarelui si rapita pe o durata indelungata.

Utilizarea acestora asigura o aerare de 4-5 ori mai eficienta, consum energetic redus, posibilitatea de a usca in straturi de grosimi mici pentru a reduce 2-3% din umiditate fara a utiliza uscatorul, se previne autoaprinderea produsului stocat, etc.

Asadar, oferim clientilor nostri sisteme cu cea mai mare suprafata de aerare activa, pe toata suprafata fundului betonat al celulelor , cu diametrul orificiilor (perforatiilor) fiind  de 1,3mm, perfecte pentru depozitarea semintelor de rapita, livrabile in standard.

Panourile perforate si panourile crestate  se utilizeaza cu succes pe scara larga  si reprezinta varianta “low cost” pentru conservarea cerealelor, panourile au latimi de 300mm pana la 600mm si lungimi de 1000mm, se dispun in “H” sau dublu “H” peste canalele executate in beton.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura