Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Snecuri extractoare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Sunt utilizate la golirea silozurilor fiind  prevazute cu subere si dispozitive de actionare pentru preluarea debitului. Acestea pot fi in tuburi sau in jgheab tip”U” si pot fi combinate cu capete extractoare drepte sau inclinate la diferite grade, cu snecurile maturatoare de con rezidual de produse din celule sau chiar cu snecuri verticale pentru descarcare directa in camion.

Snecurile sunt actionate direct prin transmisie cu curele sau chiar lant dublu cu dispozitiv de intindere automat. In functie de debitul de transport prevazut in cadrul instalatiei la snecurile cu debite de peste 40tone/ora transmisia e asigurata prin reductoare robuste cu grad ridicat de fiabilitate dovedita.

Deasemenea, putem oferi transportoare elicoidale de preluare a produsului de la fosa de receptie, bidirectionale prevazute cu  mecanisme de reglare a debitului.

Chiar daca unele bibliografii nu le recomanda datorita celor 2-3 procente de spargeri care le-ar produce in masa de produs transportat, cele de ultime generatii furnizate   nu confirma deteriorarea produselor, in fapt acest inconvenient  depinzand de foarte multi factori.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura