Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Cnctor
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Utilaj CNC USB decupare polistiren
800 €
Brand
CNCTOR V335
Cod produs
V100335
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Utilaje profesionale noi CNC USB pentru decupare computerizata polistiren expandat sau extrudat cu fir incadescent.

Pornind de la un fisier realizat intr-o aplicatie de desen vectorial (ex: Corel Draw, Autocad, Inkscape, etc) acest utilaj va decupeaza produsele din placile de polistiren standard.

Este un utilaj echipat cu motoare pas cu pas avand transmisia pe curele, de aceea este foarte precis in aplicatiile fine ( litere mici 1-2 cm ) si asigura evitarea erorilor de paralelism ce sunt posibil a aparea la utilaje echipate cu corzi de otel.

Viteza utila maxima decupare polistiren expandat = 3000mm/min., decupare polistiren extrudat = 2000mm/min. Viteza maxima utilaj 6000 mm/min.
Avand o latime de doar 335mm nu consuma mult spatiu, putand fi pozitionat chiar si pe un perete. (utilizand 2-4 console).

De nelipsit in productia de reclame volumetrice, logo-uri volumetrie, decoratiuni foto, decoratiuni studio, decoratiuni evenimente ( decoratiuni nunta, decoratiuni botez, etc.) productie machete, profile decoratiuni fatade, productie blaturi tort din polistiren, decoratiuni iarna, decoratiuni Valentines Day, candy bar, machete polistiren, ambalaje, etc.

Include toate elementele anexe necesare, include software (limba Romana, Engleza).
Spre deosebire de alte aplicatii de control general CNC aplicatia FoamCut_CNCTOR aplica automat parametrii si algortmii specifici decuparii polistirenului cea ce faciliteaza lucrul la viteze crescute fara a dauna realizarii detaliilor mici. De asemenea, FoamCut_CNCTOR va ajuta in mod semiautomat la crearea liniilor de legatura intre contururi (operatiune absolut necesara la decuparea cu fir incins). Utilizand functia TEST stabiliti rapid viteza optima decuparii indiferent de compozita chimica a polistirenului, indiferent de densitate, grosime si temperatura de lucru ambientala. De aceea este foarte usor de invat si utilizat obtinand foarte comod si rapid produse perfecte.
Asigura controlul realtime in timpul functionarii asupra vitezei de lucru si a temperaturii firului incadescent cea ce poate evita consum suplimentar de timp si material ori salva lucrari de multe ori.

Pentru operare necesar doar un PC cu echipare medie . (Nu este inclus. Cost ~ 40e)
O foarte buna ocazie pentru lansarea intr-un domeniu nou. Simplu de utilizat, (o experienta minima in lucrul cu aplicatiile de desen vectorial a operatorului este totusi necesara, recomandat Corel Draw). Nu necesita conditii de operare si depozitare deosebite. Intretinere aproape inexistenta.
Produsul poate fi ridicat direct din Bucuresti S6 (recomandabil) sau livrat prin curierat rapid la sediul dvs.

Dimensiuni utile:

Lungime 1280mm,
Inaltime 650mm,
Latime masa utila 210mm

Dimensiuni gabarit:
Lungime 1700mm,
Inaltime 880mm,
Latime 380mm
Greutate 22Kg

Rezolutie 0.01mm

Viteza maxima 6000 mm/min

Garantie 2 ani.

Consumabile incluse.

Liceenta aplicatie inclusa.

Pret 800 + TVA.

Posibilitati de achizitie in rate.

Pretul este supus unor termene si conditii.
https://www.youtube.com/watch?v=qXBMzi12J1w
https://www.youtube.com/watch?v=YhIJccFNaqo&t=97s
https://www.youtube.com/watch?v=lGNtcZznGls
https://www.youtube.com/watch?v=UVrILXOvhmU

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura