Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Reacto Srl

0744 565 215, 0744 565 215

Despre noi

Trimite mesaj
Initial SC Reacto SRL comercializa numai papetarie la o scara restransa. Starnind interesul pietei compania a largit gama de produse oferite, comercializand rechizite scolare si producand haine de lucru.

Aceasta schimbare a dus la cresterea numarului angajatilor, echipa constand din 15 angajati, firma oferind locuri de munca si personalului calificat in productia de haine de lucru.

Firma fiind intr-o crestere constanta a continuat sa-si largeasca gama produselor comercializate incluzand si scaune, jucarii si echipamente de protectie.

Compania realizeaza distributia obiectelor de birotica, scaune, rechizite scolare si jocuri de societate in afara granitelor judetului Harghita fiind reprezentantul regional al firmelor RTC Holding, Antares si D-Toys. Pe langa aceste activitati si comercializarea hainelor de lucru este extinsa la nivel national.

In ziua de azi, angajatii firmei Reacto SRL lucreaza imreuna intr-o locatie cu ambianta placuta, care este sediul companiei, unde clientii pot sa regaseasca produse din toate ramurile activitatii. Acest sediu este plasat in Odorheiu-Secuiesc, stada Berde Mazes, nr. 46.

Firma pe langa sediul mentionat anterior mai are o locatie cu suprafata mai modesta, plasat pe strada Rakoczi nr. 6/4, unde trecatorii au acces comod la produsele comercializate.
Produse si servicii:
echipamente si haine de protectie, scaune, papetarie si birotica
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1996

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Reacto Srl
Persoana de contact: Antal Tibor
Adresa: Str. Berde Mazes, Nr. 46
Localitate: Odorheiu Secuiesc
Judet: Harghita
Telefon: 0744 565 215
Telefon mobil: 0744 565 215
Website: http://www.reacto.ro