Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Despagubiri din accidente rutiere
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Toate persoanele, fiind ele pietoni, biciclisti, motociclisti, şoferi, pasageri ai vehiculului persoanei vătămate dar şi ai vehicului vinovatului, care au suferit o vătămare ca urmare a unui accident rutier, sunt îndreptăţite să primească despăgubiri, atât cât acestea nu sunt vinovate de producerea evenimentului. Persoanei vătămate ii este cuvenită despăgubirea chiar şi în cazul în care nu purta centura de siguranţă sau casca de protecţie. Despăgubirea este cuvenită chiar şi pasagerilor vehiculului vinovatului.

Oricărui pieton i se cuvine despagubire, chiar dacă se afla în stare de ebrietate.

Despăgubirea se poate obtine si ca urmare a decesului unui membru apropiat de familie.

În aceasta situatie, persoanele vătămate sunt persoanele apropiate persoanei decedate in accidentul rutier, atâta timp cât aceasta nu este vinovată de producerea accidentului rutier. Despagubirea este cuvenită fiecărui membru apropiat de familie, și anume soțului/soției, copiilor, nepoților, fraților/surorilor, dar și persoanelor care se aflau în relații informale cu persoana decedată. Despăgubirea este cuvenită chiar dacă persoana decedată a contribuit la provocarea accidentului.

Daca ati fost victima unui accident rutier, si nu ati beneficiat de despagubiri din partea companiei de asigurari la care vinovatul de producerea accidentului avea incheiată polita de asigurare RCA, va rugam sa ne contactati și noi ne ocupam, gratuit, pentru dvs., de obtinerea unei despagubiri echitabile in raport cu vatamarea suferita și cheltuielile efectuate pentru tratament, spitalizare, transport.

De asemenea, ne putem ocupa de cazurile de accidente rutiere in care persoana vinovata de producerea accidentului avea incheiata polita de asigurare la o societate de asigurări străină. Procedurile in astfel de situații necesită cunoașterea în aprofunzime a reglementărilor în vigoare a țării respective, dar și a sistemului de supraveghere a asigurărilor din acel stat. Astfel, persoanelor vătămate în urma accidentelor rutiere din străinătate le asigurăm asistență juridică completă.
Din Gura in Gura