Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Alconex

021.300.06.96,

Despre noi

Trimite mesaj
VIXO este un  brand ce inglobeaza    produse    si servicii de personalizare prin gravare laser 3D si 2D in interiorul cristalului optic.

Ideile    pot fi realizate grafic in varianta 3D sau 2D de echipa noastra de designeri. Imaginile vor fi gravate in interiorul cristalului optic pentru a obtine un obiect  special care poate fi: trofeu, premiu, cadou de participare la un eveniment, obiect decorativ.                        
        
Am dezvoltat un portofoliu vast de obiecte promotionale    cu design unic al formei de cristal completat de grafica tridimensionala customizata. Avem o vasta colectie tematica de obiecte decorative    gravate laser in interior care incanta prin originalitate si eleganta.

Oferim posibilitatea de a alege si personaliza trofee,  premii si plachete aniversare cu diverse forme si marimi    pe care le inscriptionam prin gravura laser 3D.

Se pot alege diverse forme si marimi de cristal consultand catalogul VIXO
Produse si servicii:
cristale optice personalizate prin gravura laser 2D si 3D: premii, trofee, obiecte promotionale, cadouri corporate, obiecte decorative, plachete comemorative, etc.
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2005

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Alconex
Persoana de contact: Irimia Roxana
Adresa: Sector 5
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 021.300.06.96
Fax: 021.300.06.96
Website: http://www.vixo.ro