Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Lucaspell Prod

021 327 4440, 0729944901

Despre noi

Trimite mesaj
Lucas Pell Prod SRL face parte din grupul Flaros - divizia marochinarie, producand posete din piele naturala de o calitate deosebita, rafinate si elegante, ce pot satisface gusturi dintre cele mai diverse.

Posetele marca Rayan's au un design interesant, sunt comode, usor de asortat si reprezinta alegerea ideala pentru garderoba dumneavoastra.

Eleganta, rafinamentul si bunul gust se regasesc in fiecare dintre produsele Lucas Pell marca Rayan's. Gentile de vara, cu imprimeuri florale si culori calde, sau cele pentru sezoanele mai reci, unde accesoriile si calitatea pielii sunt esentiale, au totusi elemente comune: toate modelele sunt variate si permanent imbunatatite, cu atentie la detaliile care fac diferenta.

Posetele Rayan's se asorteaza cu usurinta la tinutele sport si casual, dar pot fi purtate si la birou sau la ocazii mai deosebite. Puteti alege din gama noastra de produse poseta care va trebuie, in functie de preferintele dvs.!

Rayan’S va ofera si o larga varietate de produse de marochinarie, agende, portofele, mape, meniuri si note de plata, serviete, brelocuri, port visit carduri, seturi de birou, obiecte decorative si cadouri din piele, categoria “De Luxe”.
Produse si servicii:
genti, serviete, posete, produse promotionale piele naturala, agende, portofele, mape, seturi birou, meniuri, note de plata, brelocuri, portcard, portvisitcard, obiecte decorative, cadouri din piele
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Europa de Vest
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2010

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Lucaspell Prod
Persoana de contact: Gociu Nicu
Adresa: Ion Minulescu, Nr. 67-93, Sector 3
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 021 327 4440
Telefon mobil: 0729944901
Fax: 021 327 4441