Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Raven CMD Company Srl

0745050531, 0745050531

Pompa de caldura aer-apa 10kW

Chofu
Model:
Chofu
Out of stock
Telefon:
0745050531
Pret:
5615.88
 

Detalii produs

Pompele de caldura aer-apa DC Inverter sunt cele mai economice alternative pentru incalzire si racire. Componente pompei de caldura sunt de inalta calitate si garanteaza functionarea utilajului ani de zile fara deranjamente. Pompa de lichefiere (compresorul) Panasonic DC twin rotary fabricat de unul din cei mai mari producatori din lume, garanteaza functionarea pompei de caldura mai mult de 33.000 de ore fara intrerupere sau exprimat alt fel - peste 16 ani de functionare in regim de 24 de ore.

Pompa de caldura aer apa are o garantie totala de 2 ani, iar aprovizionarea cu piesele de schimb pentru service este de 10 ani.
Automatizarea pompei de caldura Chofu poate fi montata in camera tehnica sau in sufragerie. Automatizarea are functia de termostat ambiental si din acest motiv noi va recomandam sa montati acest aparat in sufragerie.

Controlul si functiunile pompei de caldura pot fi vizualizate sau modificate de pe aceasta automatizare care are functie de MASTER. Daca aveti locuinta pe doua nivele se poate monta o a doua automatizare la etaj care tine sub control pompa de recirculare pentru circuitele de la etaj avand functia de SLAVE

Pompa de caldura aer-apa de 10 kW arata la fel ca o instalatie de aer conditionat si se poate monta la fel ca si compresorul unui aparat de la instalatia de aer conditionat, adica pe peretele unui apartament sau a unei case. Datorita sistemului de functionare DC Inverter pompa de caldura este extrem de economica iar denumirea i se potriveste - „ MAGICAL HEAT PUMP “.

Cu multiple posibilitati de programare pompa de caldura aer apa de 10KW CD Inverter indeplineste cele mai inalte cerinte de exploatare si utilizare chiar in conditii extrem de grele. CHOFU AER/APA 10KW. Made in Japan
Descarca informatii suplimentare

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Raven CMD Company Srl
Persoana de contact: David Cosmin-Daniel
Adresa: Cartier Stadion, Bl. 7 Ap. 11
Localitate: Lugoj
Judet: Timis
Telefon: 0745050531
Telefon mobil: 0745050531

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi