Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Ramont Util Srl

0230 535 608, 0733691992 / 0733691998

Pasta bituminoasa reparatii si etansari rapide Decamix

GALEATA 1 KG
Model:
GALEATA 1 KG
Pe stoc:
Da
In Stock
Telefon:
0230 535 608
Pret:
65 lei
 
 

Detalii produs

Pasta bituminoasa reparatii si etansari rapide Decamix

Avantaje:
• Gata de utilizare;
• Pentru orice anotimp;
• Pe suprafete uscate si umede;
• Indeparteaza apa;
• Ramane elastica dupa uscare.

CARACTERISTICI:
DECAMIX -  este o compozitie bituminoasasa, gata de utilizare, monocomponenta, sub forma de pasta, modificata cu cauciuc sintetic, ranforsata cu fibre sintetice si aditivi chimici pentru a permite aplicarea ei pe suprafete umede. Stratul format din pasta DECAMIX  este foarte elastic, capabil sa uniformizeze chiar si denivelarile mari ale suprafetei pe care este aplicat.

APLICATII:
DECAMIX poate fi folosit pe orice vreme, pe suprafete umede si uscate. DECAMIX indeparteaza apa! DECAMIX poate fi folosit si in timpul ploii, DECAMIX adera la substrat chiar si sub apa! Aceasta pasta este recomandata pentru reparatia si etansarea acoperisurilor (fisuri, crapaturi, pungi de aer, scurgeri etc.). Etanseaza constructi precum: podete subterane, fundatii, tencuieli. Poate fi folosit in contact cu polistirenul.

MOD DE UTILIZARE:
Curatati zona care trebuie reparata, scoateti nisipul, frunzele, resturile deteriorate ale suprafetei, indepartati rugina, etc. Substratul nu trebuie sa fie inghetat sau acoperit cu gheata. Rotunjiti toate unghiurile si colturile facand fatete.

Aplicati pasta DECAMIX cu o mistrie umpland locurile deteriorate sau scurgerile. Stratul format trebuie sa aiba o grosime de 2-5mm. In cazul suprafetelor umede, pasta trebuie impreganta in substrat prin miscari lente de frecare pentru a activa compusii chimici care imbunatatesc aderenta la substratul umed. Este de preferat sa se aplice doua straturi subtiri decat unul gros. Astfel se elimina inadvertentele accidentale sau erorile de executie. Atunci cand utilizati produsul la temperaturi inalte, aplicati straturi subtiri.

Acest lucru permite evaporarea solventilor de pe toata grosimea stratului. Inainte de aplicarea urmatorului strat, asteptati aproximativ 6 ore. Grosimea totala a straturilor trebuie sa fie de cel putin 5mm. Dupa uscarea completa a suprafetei, aceasta poate fi placata cu produse ceramice folosind adezivi elastici. Lucrarile trebuie sa se faca la temperaturi intre +5 C si +35 C. Nu adaugati nici un fel de substante in compozitie. Compozitia proaspat aplicata trebuie protejata se supra-uscare si umiditate excesiva. Recipientele deschise trebuie inchise imediat.

INFORMATII TEHNICE:
Culoare – neagra
Grosimea unui singur strat – 2-3mm
Durata de uscare a stratului – 4-6 ore
Numarul de straturi – minim 2
Reziduu de substanta uscata – aproximativ 60%
Consum – 0.7-1.0 kg/m2 / strat
Temperatura mediului ambient si a suprafetei pe care urmeaza sa fie aplicat produsul - 5-35 C
Metoda de aplicare – spatula, mistrie, flotor metalic
Spalarea ustensilelor – white-spirit, solvent organic

Ambalaje:

Galeata 1 kg - 65 RON (TVA INCLUS).

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Ramont Util Srl
Persoana de contact: Rusti Oxana
Adresa: Str.Calea Unirii, Nr. 35 (in incinta fostului Iric)
Localitate: Suceava
Judet: Suceava
Telefon: 0230 535 608
Telefon mobil: 0733691992 / 0733691998
Fax: 0230 535 608

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi