Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Ramont Util Srl

0230 535 608, 0733691992 / 0733691998

Despre noi

Trimite mesaj
Ramont Util Srl
Sc Ramont Util Srl este o companie tanara si dinamica, fiind formata din oameni calificati cu experienta.

Societatea a avut grija ca personalul sa fie bine motivat si sa aiba un nivel ridicat al conduitei profesionale.

Societatea se afla intr-un permanent proces de perfectionare.

Domenii de activitate:

- import si comert al utilajelor, accesoriilor si consumabilelor pentru industria alimentara,
- import si comert al aditivilor pentru mortare si betoane, a impregnatorilor pentru lemn si pentru betoane, a agentilor de curatare.

Deviza noastra: calitate prin definitie, servicii cu adevarat prompte.

Obiective:
Inca de la infiintare, obiectivele noastre de baza au fost si vor ramane acelea de a asigura servicii de calitate in conformitate cu cerintele clientului si cu reglementarile legislative in vigoare, precum si de a creste satisfactia clientului.

Suntem convinsi ca putem prospera si evolua doar prin indeplinirea dorintelor clientilor nostri. Tocmai de aceea utilizam toate resursele de care dispunem pentru ca, la final, sa prezentam un produs de cea mai buna calitate.

Recomandare:

Un client mutumit reprezinta o foarte buna forma de promovare. Aceasta este probabil explicatia pentru faptul ca majoritatea clientilor noi ne contacteaza datorita recomandarii firmei de catre clientii vechi. Este un lucru de care suntem mandrii, dar care in acelasi timp ne face sa fim atenti.

Acordam atentie fiecarui detaliu si nu ne permitem sa tratam cu superficialitate nici cea mai mica critica.

Valori:

Profesionalism: tindem spre performanta prin munca in echipa si integritatea individului. Suntem atenti la fiecare detaliu si respectam procedurile in realizarea fiecarei comenzi.

Calitatea: reprezinta valoarea de baza a firmei noastre. Aceasta ne motiveaza sa furnizam servicii complexe si rapide prin mijloace tehnologice pe care le dezvoltam. Seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate.

Initiativa: chiar daca fiecare client este unic, noi gasim intotdeauna solutii pentru acestia. De aceea, stimulam initiativa si cautarea respectivelor solutii care sa se potriveasca cerintelor clientilor nostrii.

Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostrii actuali si suntem siguri ca si dumneavoastra veti fi multumit de serviciile noastre.

Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.
Produse si servicii:
inlocuitori de var, aditivi pentru tencuieli si mortare si betoane, impregnatori lemn, amorsa, ignifuganti, utilaje pentru panificatie, prelucrarea carnii si a laptelui, accesorii inox
Tipul companiei:
Import - Export
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2010

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Ramont Util Srl
Persoana de contact: Rusti Oxana
Adresa: Str.Calea Unirii, Nr. 35 (in incinta fostului Iric)
Localitate: Suceava
Judet: Suceava
Telefon: 0230 535 608
Telefon mobil: 0733691992 / 0733691998
Fax: 0230 535 608