Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Radiatoare Oradea Srl.

0259415555,

Despre noi

Trimite mesaj
Firma Sc. Radiatoare Oradea Srl. a fost infiintata in anul 2006, avand ca scop principal producerea si distribuirea radiatoarelor din aluminiu.

Firma dispune de diferite utilaje moderne necesare producerii, testarii, ambalarii, si repararii produselor vandute. Dispunem de utilaje de frezare, utilaje de prelucrare prin aşchiere, si utilaje de sudură în mediu protector cu argon şi deformare la rece.

Fiecare dintre radiatoare fabricate de noi, este supus unui test de calitate, rezultatul fiind un produs de o calitate si performanta excelenta, la un pret accesibil. Modul de fabricare a radiatoarelor este unul bazat pe brazarea în cuptoare speciale cu atmosferă controlată de azot, ceea ce ii asigura o cat mai buna functionare si calitate.

Pe langa radiatoare, compania produce o gama larga de racitoare de are si de ulei, condensatoare clima, ventilatoare, evaporatoare, supape si valve de presiune, compresoare clima, vase de expansiune, si multe altele. Indiferent de tipul produsului, veti beneficia de o garantie de 1 an. Radiatoarele si produsele noastra de racire sunt folositoare in domeniul auto, agricultura, echipamente industriale, si constructii.

Radiatoare Oradea a fost creata cu intentia de a oferi clientilor cele mai bune produse, si cel mai bun serviciu posibil. Relatia noastra cu clientii este una transparenta si corecta. Recunoastem importanta clientului iar de aceea ne dorim o relatie cat mai deschisa cu clientii nostri.
Produse si servicii:
radiatoare auto, sisteme de racire, radiatoare apa, sisteme climatizare auto, sisteme de incalzire, radiatoare masini, radiatoare camioane, clima auto, service clima, service radiatoare
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2006

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Radiatoare Oradea Srl.
Persoana de contact: Marc Delian
Adresa: Str. Matei Corvin Nr. 135
Localitate: Oradea
Judet: Bihor
Telefon: 0259415555
Website: http://www.radiatoareoradea.ro