Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Ecomove Consulting Srl

Alegeti intelept
0723546018, 0770721407

Sisteme incalzire pardoseala Hotfilm Ecofilm Ecofloor

Hotfilm-AHT-Ecofilm-Ecofloor
Model:
Hotfilm-AHT-Ecofilm-Ecofloor
Out of stock
Telefon:
0723546018
Pret:
28 lei
 

Detalii produs

Produse premium folie pentru incalzirea in pardoseala pentru parchet, lemnoase, etc. si cabluri incalzitoare speciale varianta constructiva pentru incalzirea in pardoseala sub podele de lemn, parchet, placi laminate si gresie, marmura, granit atat in cazul constructiilor noi cat si in cazul renovarilor, preturi decente.

Laminotherm este un produs revolutionar, cel mai performant din categorie - standard de calitate ETHERMA Austria.

Ecofilm este produs Fenix Cehia, putere maxima 120 w/mp.

Hotfilm este produs Korea-film carbon infrarosu putere de la 120w/mp pana la 400w/mp.

Laminotherm este un covoras incalzitor cu grosimea de 1 mm, alcatuit din cabluri incalzitoare cu protectie impotriva campului magnetic, inserate intre doua folii speciale de aluminiu.

Foliile de aluminiu au rolul de a omogeniza temperatura sub parchet, minimizand timpul de incalzire odata cu cresterea reflectiei caldurii, obtinandu-se astfel o performanta deosebita in exploatare.

Laminotherm este disponibil in doua game de putere - 80 W/mp respectiv 140 W/mp si cu diferite lungimi (foarte flexibil in instalare).

Peste beton sau sapa se va monta un strat izolator de min. 10 mm. Covorasele se vor monta paralel si se vor prinde intre ele cu banda adeziva. Covorasele nu au voie sa se suprapuna pentru a evita supraincalzirea. Firul rece nu are voie sa se suprapuna cu covorasul incalzitor.

Ajustarea pentru pliere se face taind cu o foarfeca sau un cutit suportul de aluminiu. Atentie sa nu taiati sau sa intrerupeti firul incalzitor.

Asigurati-va ca firul rece ajunge pana la doza de conectare. Se recomanda ca sonda sa nu fie amplasata sub mobilier, de aceea este indicat sa o montam in dreptul unei usi. Se vor taia canale in pardoseala si izolatie astfel incat in aceste canale sa fie amplasat un tub prin care trece sonda care citeste temperatura.

Atenie, verificati daca rezistenta electrica masurata pentru fiecare covoras incalzitor se inscrie in abaterea de -5, +10% fata de rezistenta electrica inscrisa pe eticheta produsului. Exista o gama larga de termostate ambient - pardoseala care pot controla instalatia de incalzire .

Covorasele pentru incalzire sub gresie si placi ceramice Ecofloor, produse de firma Fenix (Cehia), sunt realizate din cabluri incalzitoare bifilare prinse de un suport din fibra de sticla.

Aceste circuite de cabluri formeaza un sistem flexibil, foarte usor de instalat; plasate direct sub gresie intr-un strat subtire si flexibil de ciment, astfel incit suprafata se incalzeaste relativ rapid (cca. 20 min.).

Temperatura de control este senzitiva si rapida la reactii. Aceste circuite sunt adecvate pentru pardoseli renovate, bai sau bucatarii cu gresie, unde inaltimea pardoselii nu reprezinta un factor de constringere.

Covor inclazitor AHT- Ecofloor LDTS / LSDTS -sunt autoadezive, formate dintr-o pereche de fire conductoare cu ecranare, latimea covorasului fiind de 50 cm, fir rece 1 x 3m. Sunt prevazute cu banda autoadeziva pentru a se lipi de podea.

Covorasele Ecofloor LSDTS au o retea autoadeziva pe intreaga suprafata de pe spate. Cele mai utilizate Covorase Ecofloor sunt cele cu puterea de 160 W/mp. Temperatura in cazul folosirii sistemului de incalzire cu Covorase Ecofloor, poate fi controlata prin intermediu termostatatelor ambient - pardoseala.

Temperatura maxima la nivelul gresiei nu trebuie sa depaseasca 35 C. Grosimea covorasului pentru dimensiunile de pana la 5,1 mp este de 2,7 mm iar pentru dimensiuni mai mari grosimea este de 3,5 mm.Comenzi http://e-panouri.eu/?product_cat=incalzire-pardoseala.

Garantie 10 ani!

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Ecomove Consulting Srl
Persoana de contact: Toma Florin
Adresa: Str. Poporului, Nr. 10
Localitate: Constanta
Judet: Constanta
Telefon: 0723546018
Telefon mobil: 0770721407
Fax: 0341419018

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi