Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Rokor Ecostyle

Rokoreste-te Cu Noi!
0251587474,

Despre noi

Trimite mesaj
Suntem o companie mixta romano-coreeana, componenta a grupului de firme ROKOR.
In acest moment sunt active 7 filiale in cele mai importante orase din tara, fiind in continua dezvoltare, avand in acest moment peste 7.000 de clienti activi si peste 10.000 de purificatoare montate.

Obiect de activitate: Importul si comercializarea purificatoarelor de apa Waterpia (produse de una dintre firmele lider de piata in domeniu: WonBong Co LTD, Coreea), asigurand si serviciile aferente (consultanta, instalare, mentenanta), prin intermediul unei echipe de specialisti in domeniu.

Obiectivele Waterpia
De multe ori, angrenati de rutina zilnica, tindem sa neglijam rolul apei in mentinerea sanatatii si acest lucru are efecte daunatoare asupra organismului, asupra calitatii vietii in general.

Echipa Rokor Ecostyle a pornit o campanie de educare a publicului, militand pentru un consum adecvat de apa, la standarde recomandate de catre medici. Sistemele de purificare a apei marca Waterpia sunt o solutie pentru obtinerea unei ape cu asemenea parametri.

Echipamentele pe care vi le oferim sunt produse de catre o firma recunoscuta pe plan international prin atentia deosebita pe care o acorda calitatii, compania WonBong Co LTD, Coreea. Totodata, am inceput colaborarea cu firme care au ca domeniu de activitate cercetarile in domeniul purificarii apei.

Suntem constienti ca toate acestea sunt o dovada a calitatii apei furnizate de sistemele de purificare Waterpia. Iar noua ne ramane de indeplinit misiunea de a fi cat mai aproape de oameni prin oferirea unor servicii tot mai prompte si mai avantajoase.
Obiectivul nostru este ca Waterpia sa insemne apa mereu proaspata pentru cat mai multi oameni!

Beneficii: Din punct de vedere economic
Se poate constata ca pretul apei dintr-o sticla de apa imbutelia este infim, fata de pretul PET-ului, al dopului, al etichetei, costul de imbuteliere, depozitare si transport. Pentru recipiente mai mari, raportul devine putin mai favorabil, dar apar probleme legate de spatiul de depozitare si de ingreunarea transportulu sau manevrabilitatii.

Inca o problema ar fi rentabilitatea, putini fiind aceia care golesc o sticla intreaga de apa. In momentul in care se desface un recipient, se recomanda golirea lui in timp cat mai scurt, pentru a preveni inmultirea bacteriilor, deoarece rata de multiplicare a acestora este exponentiala.

Beneficii: Din punct de vedere ecologic
Este binecunoscut faptul ca ambalajele de unica folosinta utilizate pentru imbutelierea apei nu sunt ecologice, biodegradarea unei sticle de plastic durand mii de ani. Statisticile arata ca 90% din sticlele de plastic sunt aruncate la gunoi. Incinerarea lor duce la eliberarea de substante toxice, in timp ce metalele grele sau alti compusi se depoziteaza in cenusa si pot ajunge in panza freatica.

Ca o ironie, oamenii beau apa imbuteliata deoarece nu au incredere in apa de la robinet dar, datorita deseurilor produse de sticlele de plastic, apa devine din ce in ce mai poluata. E un cerc vicios, consumul de apa ducand la bunastarea omului, dar si la imbolnavirea planetei.
Produse si servicii:
purificatoare de apa Waterpia
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
101-500
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2003

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Rokor Ecostyle
Persoana de contact: Cristina Papuse
Adresa: Str. Tufanele, bl 200 OP
Localitate: Craiova
Judet: Dolj
Telefon: 0251587474