Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Quick Pharma Srl

Produse cu adevarat eficiente
0788890002; 0723691580,

Fire resorbabile PDO Carven Cannula Amabella (Korea), 8 buc.

PDO CARVEN CANNULA Amabella, 8 buc
Model:
PDO CARVEN CANNULA Amabella, 8 buc
Pe stoc:
Da
In Stock
Telefon:
0788890002; 0723691580
Pret:
751 lei
 
 

Detalii produs

Fire resorbabile PDO - Carven Cannula din gama Amabella (Korea)

Produse de uz profesional.

Pentru a vedea oferta completa (dimensiuni si preturi), va rugam accesati butonul rosu de mai jos ,,Descarca infirmatii suplimentareā€

Compania farmaceutica autorizata QUICK PHARMA SRL importa direct de la producator gama de fire resorbabile Amabella / KOREA si detine avizul ANMDM nr 5316 / 12.08.2020 de import si distributie pentru aceste produse.

Firele resorbabile PDO - Amabella / KOREA sunt in esenta fire chirurgicale realizate din cea mai avansata din punct de vedere medical polidixanona (PDO). Au fost folosite in proceduri chirurgicale de zeci de ani, deoarece materialul este bine tolerat de corpul uman, puternic, se descompune treptat si este reabsorbit de corp. Rareori sunt complicatii legate de utilizarea acestui material.

Firele PDO sunt adesea folosite in chirurgia cardiaca, deoarece sunt foarte puternice. Firele PDO va permit sa efectuati tratamente non-chirurgicale de ridicare a fetei si de conturare pentru fata si corp,  sa neteziti ridurile, sa dati un efect clar si de durata intineririi pielii. Acest lucru se datoreaza faptului ca firele PDO stimuleaza sinteza colagenului si elastinei, responsabile de densitatea si elasticitatea pielii. Dupa ce procedura incepe, procesul de imbunatatire a calitatii pielii, efectele persista pana la cativa ani.

Utilizarea firelor resorbabile PDO - Amabella / KOREA ofera astfel de rezultate spectaculoase, care sunt comparabile cu tratamentele de chirurgie plastica. Tratamentul cu utilizarea firelor resorbabile PDO - Amabella / KOREA este unul dintre cele mai putin dureroase, mai putin invazive si nu necesita practic niciun proces de recuperare. De aceea sunt usor de utilizat in medicina estetica.

Pentru comenzi, va rugam sa ne contactati telefonic sau email: office@quickpharma.ro

Accesati oferta completa apasand butonul rosu de mai jos ,,Descarca infirmatii suplimentareā€
Descarca informatii suplimentare

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Quick Pharma Srl
Persoana de contact: Otilia Constantin
Adresa: Str. Matei Voievod, Nr. 29, Sect. 2
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0788890002; 0723691580
Website: http://www.quickpharma.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi