Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Quick Pharma Srl

Produse cu adevarat eficiente
0723691580,

Fire resorbabile PDO - Twin Amabella (Korea), plic x 10 buc

Fire PDO- TWIN- Amabella- plic x 10
Model:
Fire PDO- TWIN- Amabella- plic x 10
Pe stoc:
Da
In Stock
Telefon:
0723691580
Pret:
187 lei
 
 

Detalii produs

Fire resorbabile PDO - Twin din gama Amabella (Korea)
Produse de uz profesional.

Pentru a vedea oferta completa (dimensiuni si preturi), va rugam accesati butonul rosu de mai jos ,,Descarca infirmatii suplimentare”

Compania farmaceutica autorizata QUICK PHARMA SRL importa direct de la producator gama de fire resorbabile Amabella / KOREA si detine avizul ANMDM nr 5316 / 12.08.2020 de import si distributie pentru aceste produse.

Firul resorbabile PDO- TWIN - Amabella / KOREA este un fir MONO  rasucit in jurul propriei axe - seamana aproximativ cu o impletitura. Rasucirea benzii de rulare permite un raspuns tisular mai mare si o sinteza mai mare de colagen in jurul firelor implantate. Firele gemene pot fi utilizate in aceleasi locatii ca firele mono daca este de dorit o sinteza mai mare de colagen. Datorita structurii lor, acestea sunt mult mai rigide decat firele Mono si, prin urmare, au o capacitate mai mare de netezire si intindere a pielii, care se afla deasupra lor.

Firele resorbabile PDO - Amabella / KOREA sunt in esenta fire chirurgicale realizate din cea mai avansata din punct de vedere medical polidixanona (PDO). Au fost folosite in proceduri chirurgicale de zeci de ani, deoarece materialul este bine tolerat de corpul uman, puternic, se descompune treptat si este reabsorbit de corp. Rareori sunt complicatii legate de utilizarea acestui material.

Firele PDO sunt adesea folosite in chirurgia cardiaca, deoarece sunt foarte puternice. Firele PDO va permit sa efectuati tratamente non-chirurgicale de ridicare a fetei si de conturare pentru fata si corp,  sa neteziti ridurile, sa dati un efect clar si de durata intineririi pielii. Acest lucru se datoreaza faptului ca firele PDO stimuleaza sinteza colagenului si elastinei, responsabile de densitatea si elasticitatea pielii. Dupa ce procedura incepe, procesul de imbunatatire a calitatii pielii, efectele persista pana la cativa ani.

Utilizarea firelor resorbabile PDO - Amabella / KOREA ofera astfel de rezultate spectaculoase, care sunt comparabile cu tratamentele de chirurgie plastica. Tratamentul cu utilizarea firelor resorbabile PDO - Amabella / KOREA este unul dintre cele mai putin dureroase, mai putin invazive si nu necesita practic niciun proces de recuperare. De aceea sunt usor de utilizat in medicina estetica.

Pentru comenzi, va rugam sa ne contactati telefonic sau email: office@quickpharma.ro

Accesati oferta completa apasand butonul rosu de mai jos ,,Descarca infirmatii suplimentare”
Descarca informatii suplimentare

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Quick Pharma Srl
Persoana de contact: Otilia Constantin
Adresa: Str. Matei Voievod, Nr. 29, Sect. 2
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0723691580
Website: http://www.quickpharma.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi