Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Quick Pharma Srl

Produse cu adevarat eficiente
0788890002; 0723691580,

Tratament negi Histofreezer H-30, 1 fl x 80ml, 32 aplicatoar

H-30 cu 32 aplic (16x2mm si 16x5mm)
Model:
H-30 cu 32 aplic (16x2mm si 16x5mm)
Pe stoc:
Da
In Stock
Telefon:
0788890002; 0723691580
Pret:
245 lei
 
 

Detalii produs

Pretul pe cutie de 245 ron cu TVA inclus este valabil doar pentru achizitionarea a 10 cut de Histofreezer H-30, ce contine 1 fl x 80ml, 32 de aplicatoare (16 aplicatoare x 2mm+ 16 aplicatoare x 5mm). Cost pachet x 10 cut Histofreezer H-30= 2.450 ron cu TVA inclus

Avantajele tratamentului cu Histofreezer:

1. NU NECESITA ANESTEZIE
2. FARA DURERE
3. REDUCE RISCUL CICATRICILOR SI AL DEPIGMENTARILOR
4. DURATA SCURTA A INTERVENTIEI ( 1 MINUT PREGATIREA PACIENTULUI SI 15-40 SEC APLICATIA) - ECONOMIE DE TIMP
5. NU NECESITA PANSAMENT SAU ALTE INGRIJIRI ULTERIOARE
6. PORTABIL SI USOR DE MANEVRAT
7. OMOLOGAT CA DISPOZITIV MEDICAL
8. NU SE EVAPORA NEUTILIZAT SI NU NECESITA SPATII SPECIAL AUTORIZATE PENTRU DEPOZITARE ( TERMEN DE GARANTIE 3 ANI )
9. CIRCA 90-210 APLICATII PE PACHET (1 x 80 ml), COST REDUS PE APLICATIE, ECONOMIC

INFORMAREA PACIENTULUI

Histofreezer este un sistem criochirurgical portabil ce trateaza leziunile benigne ( neg , excrescenta a pielii, pete de batranete si altele, vedeti la ,,Detalii" mai jos atasate). Medicul va trata leziunea cu un nou produs numit Histofreezer, ce trateaza criochirurgical cu o temperatura mult mai calda (- 55 C) decat metodele traditionale criogenice (exemplu: azotul lichid trateaza cu o temperaturade -196 C), oferind pacientului un confort sporit. Aditional, aplicatorul Histofreezer ofera o localizare precisa a zonei afectate reducand riscul cicatricilor sau al depigmentarii pielii,        frecvent intalnite la tratamentul cu azot lichid. Studiile clinice au demonstrat ca sistemul Histofreezer are aceeasi rata de vindecare a leziunilor benigne comparativ cu celelalte metode criogenice.

Ce se poate intampla in timpul tratamentului ?
Reactia initiala la tratament va fi o senzatie de rece, asemanatoare cu atingerea ghetii. In general aceasta senzatie dureaza 15- 40 secunde (durata unei aplicatii), in functie de tipul leziunii. Este de asteptat o racire sau o albire a zonei tratate. Faza finala a inghetarii poate cauza usoare senzatii de intepaturi sau furnicaturi discontinue si de moment, imediat dupa indepartarea aplicatorului. Aceasta senzatie difera de la pacient la pacient si depinde de localizare, marime si profunzimea leziunii. In general criochirurgia actioneaza ca agent anestezic de sine statator si NU necesita anestezie locala.

Ce ati putea simti dupa tratament ?
Imediat dupa inlaturarea aplicatorului zona tratata se va albi. La cateva secunde, dupa dezghetare, poate aparea o inrosire a zonei. Albirea poate aparea si la o piele inchisa la culoare. Revenirea la normal a pigmentatiei dureaza intre 2 saptamani si 6 luni in functie de sistemul imunitar al pacientului. In general pansarea zonei nu este necesara. In cazul aparitiei unei basici, aceasta se va proteja cu un pansament. Nu se indica inteparea basicii. Daca basica se sparge aplicati un unguent cu antibiotic si acoperiti pentru a evita infectarea.
Daca leziunea se afla intr-o zona de presiune (cum ar fi veruca plantara - pe talpa ) aceasta poate fi protejata printr-un bandaj tip plasure. Zona trebuie sa fie tot timpul curata. Baia, dusul si inotul sunt permise imediat dupa terminarea aplicatiei.

Zona tratata devine un strat de tesut mort care se mentine cateva saptamani. Acest strat de tesut nu trebuie indepartat, deoarece sistemul imunitar al organismului il va indeparta la vindecare dupa 10 - 14 zile. O a doua sau a treia aplicare ar putea fi necesara la interval de 14 zile in functie de marimea, tipul si locatia leziunii. In general verucile plantare  sunt cel mai greu de tratat si necesita minimum 2 aplicari .

Celulele pielii au o sensibilitate diferita la inghetare. Keratinocitele si melanocitele sunt de multe ori mai sensibile decat fibroblastii si fibrele de colagen ale dermului. Reepitelizarea se face in 10 - 14 zile. Daca dermul nu este afectat nu exista risc de cicatrice.

-  de uz profesional

Pentru modul de utilizare si alte informatii va rugam sa deschideti fisisreul ,,Descara informatii suplimentare" de mai jos
Descarca informatii suplimentare

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Quick Pharma Srl
Persoana de contact: Otilia Constantin
Adresa: Str. Matei Voievod, Nr. 29, Sect. 2
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0788890002; 0723691580
Website: http://www.quickpharma.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi