Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Quick Pharma Srl

Produse cu adevarat eficiente
0788890002; 0723691580,

Tratament negi crio Histofreezer H-60, 2fl x 80ml/fl

Aplicatoare 24 x 2mm si 36 x 5mm
Model:
Aplicatoare 24 x 2mm si 36 x 5mm
Pe stoc:
Da
In Stock
Telefon:
0788890002; 0723691580
Pret:
365 lei
 
 

Detalii produs

Histofreezer este un sistem criochirurgical portabil ce trateaza leziunile benigne (neg, excrescenta a pielii, pete de batranete si altele). Produs de uz profesional.

Medicul va trata leziunea cu un nou produs numit Histofreezer, ce trateaza criochirurgical cu o temperatura mult mai calda (- 55 C) decat metodele traditionale criogenice (exemplu: azotul lichid trateaza cu o temperaturade -196 C), oferind pacientului un confort sporit.

Aditional, aplicatorul Histofreezer ofera o localizare precisa a zonei afectate reducand riscul cicatricilor sau al depigmentarii pielii, frecvent intalnite la tratamentul cu azot lichid.

Studiile clinice au demonstrat ca sistemul Histofreezer are aceeasi rata de vindecare a leziunilor benigne comparativ cu celelalte metode criogenice.

Schema de tratament
1. Medicul evalueaza zona de tratament. Se ataseaza aplicatorul (adaptat dupa marimea zonei) la rezervor. Este indicat ca aplicatorul sa fie putin mai mare decat leziunea. Daca acest lucru nu este posibil, se va imparti leziunea in mai multe arii ce vor fi tratate fiecare in parte.
2. Pacientii isi cauta singuri pozitia , astfel incat suprafata care trebuie tratata sa fie expusa si cu fata in sus.
3. Se indeparteaza capacul protector de pe pistonul  de apasare. Tineti aplicatorul in pozitie orizontala (flaconul cu aerosol in pozitie verticala) si pulverizati gazul in aplicator  timp de 3-5 secunde pana cand se scurg din bulbul aplicatorului cateva picaturi. Indepartati degetul de pe pistonul de apasare. NU pulverizati din nou in timpul tratamentului.
4.  Se inclina rezervorul astfel incat tija aplicatorului sa fie verticala (flaconul cu aerosol in pozitie orizontala) si asteptati 10-15 secunde pentru a ajunge la temperatura de lucru efectiva (- 55C ). Aceasta temperatura persista 120 secunde in bulbul aplicator de 5 mm si 90 secunde in cel de 2 mm, timp in care se pot face 3- 7 aplicatii (se aplica 15-40 secunde functie de tipul si locatia leziunii).Important la pacientii cu mai multe leziuni este ca inainte de a incepe pregatirea dispozitivului, medicul sa localizeze toate leziunile ce urmeaza a fi tratate si sa-si faca schema aplicatiilor pe timpi de aplicatie si pozitionarea zonelor ce urmeaza a fi tratate astfel incat aplicatorul sa fie aplicat numai in pozitie verticala.
5. Dupa aceea, plasati aplicatorul pe tesutul afectat si mentineti o usoara presiune timp de 15- 40 secunde in functie de tipul si localizarea leziunii (cititi prezentarea atasata la poze).
La efectuarea manevrei este important ca aplicatorul sa fie indreptat cu fata in jos (aplicatorul in pozitie verticala)! Aplicatia se va face astfel incat bulbul aplicator sa cuprinda si putin din zona de tesut sanatos din jurul leziunii. Pentru leziunile cu diametru mai mare decat cel al bulbului aplicator, medicul va trasa un caroiaj pe leziune astfel incata bulbul aplicator sa cuprinda si putin din zona de tesut sanatos din jurul leziunii.

AVANTAJELE TRATAMENTULUI CU HISTOFREEZER:

1. NU NECESITA ANESTEZIE
2. FARA DURERE
3. REDUCE RISCUL CICATRICILOR SI AL DEPIGMENTARILOR
4. DURATA SCURTA A INTERVENTIEI ( 1 MINUT PREGATIREA PACIENTULUI SI 15-40 SEC APLICATIA) - ECONOMIE DE TIMP
5. NU NECESITA PANSAMENT SAU ALTE INGRIJIRI ULTERIOARE
6. PORTABIL SI USOR DE MANEVRAT
7. OMOLOGAT CA DISPOZITIV MEDICAL
8. NU SE EVAPORA NEUTILIZAT SI NU NECESITA SPATII SPECIAL AUTORIZATE PENTRU DEPOZITARE ( TERMEN DE GARANTIE 3 ANI )
9. CIRCA 180-420 APLICATII PE CUTIE/SET (2 x 80 ml), COST REDUS PE APLICATIE, ECONOMIC - INVESTITIE OPTIMA PRET - CALITATE
Descarca informatii suplimentare

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Quick Pharma Srl
Persoana de contact: Otilia Constantin
Adresa: Str. Matei Voievod, Nr. 29, Sect. 2
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0788890002; 0723691580
Website: http://www.quickpharma.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi