Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Puturiforaj Srl

0729733140, 0747907156

Despre noi

Trimite mesaj
Detinem o gama larga de instalatii de foraj care se adapteaza oricarui spatiu dorit de client. Folosind aceste echipamente putem executa puturi de apa potabila si denisipari pentru a indeplini conditiile impuse de catre client in conditii de siguranta si eficienta maxima.

Nivelul cunostintelor noastre si de experienta in foraj puturi de apa bazat pe rezultatul lucrarilor noastre: furnizarea de apa potabila sigura si durabila pentru dvs.
Deasemenea forajele se executa pe diametre de 125, 140 si 160 pentru fantanile de mare adancime (35-100 m) si 200, 250 si 300 pentru fantanile de mica adancime (10-35 m).

Executam foraje puturi americane pentru toate nevoile dumneavoastra, fie ca este vorba de foraje puturi apa potabila, alimentare cu apa, foraje apa pentru uz casnic si industrial.Lucrarea putului de face pe tuburi de P.V.C la cele mai avantajoase preturi.Mai executam si lucrari de adanciri de puturi, denisipari si curatari de puturi de astfel si reparatii si alte interventii specifice lucrarilor de reabilitare a unor puturi care nu au fost exploatate corespunzator. Ne puteti contacta pentru realizarea gropilor pentru lucrari de stalpi de sustinere, piloni de consolidare si alte sapaturi.Foram puturi de max. 140 m adancime , pe 250mm diametru.

Etapele forajului sunt :

- Sapat
- Carotaj
- Tubat
- Spalat
- Denisipare si punere in productie

SAPAREA se efectueaza cu utilajul de foraj compus din foreza si pompa pneumatica de 2 toli si pompa Honda de 3 toli.
CAROTAJUL este una din cele mai importante etape ale forajului, prin carotaj se determina LOCATIA exacta a straturilor acvifere si PRESIUNEA acestora.
TUBAREA se face cu teava albastra , tip Valplast, din pvc alimentar, de 140- 160mm diam. Pt. filtrare se folosesc tevi cu filtre tip screen, cu fanta de 0, 5mm sau 0, 7mm in functie de zona de forare.
SPALAREA este operatia prin care noroiul rezultat in urma forarii , este scos afara din put cu ajutorul pompei si este introdus margaritar de granulatie 3- 5mm, in spatiul inelar dintre tub si peretele putului.
DENISIPAREA si punerea in productie se executa cu pompa mamut, formata din compressor de mare putere si 2 furtune de 0, 7 si 2 toli.
Pretul si alte detalii se stabilesc in functie de zona (distanta de deplasare) si tipul de sol.

Mai multe informatii veti primi telefonand . 0729733140

SUPER OFERTA!!! PRIMITI GRATUIT O GALEATA PT FANTANA SAU O POMPA SUBMERSIBILA !!!Am executat pana in momentul de fata foraje de apa, de adancime mica si medie, puturi de apa si denisipari folosind materiale si tenologie de ultima ora. Lucrarile de foraj si denisipari au fost executate in Bucuresti, Ilfov, Teleorman, Alexandria, Rosiori de vede Craiova, Giurgiu, Oltenita, Calarasi, Dambovita .etc.
Produse si servicii:
instalatii de foraj
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2005

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Puturiforaj Srl
Persoana de contact: Iabangiu Petre Dan
Adresa: Bucuresti
Localitate: Corbeanca
Judet: Ilfov
Telefon: 0729733140
Telefon mobil: 0747907156
Fax: 0729733140