Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Pufuletii Veseli
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii after school
650 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Program after school 12:00-18:00 650 lei, cu masa calda inclusa, asistenta teme, jocuri distractive, activitati creative.

Clubul Pufuletii Veseli este locul in care copiii cu varste intre 3 si 12 ani se joaca, invata, participa la ateliere si activitati educative, fiind supravegheati, indrumati si ingrijiti de o echipa tanara si energica, cu studii de specialitate, pedagogie, psihopedagogie.

Programul clubului pentru copii este de luni pana vineri intre 07:30-20:00 si sambata intre 10:00-12:30.

Scopul Clubului pentru Copii Pufuletii Veseli: dezvoltarea personalitatii fiecarui copil, punand accentul pe stimularea creativitatii, a deprinderilor si abilitatilor de baza, pe dezvoltarea gandirii si atentiei, pe dezvoltarea vocabularului prin comunicare, intr-un cadru familial, in care copiii se simt ca acasa, intr-o familie iubitoare.

Avand in vedere amplasarea intr-o casa la curte, cu doua sali pentru un numar limitat de copii, curtea ingradita, zona de case, linistita, atentia si siguranta copiilor este sporita.

Comunitatea noastra este exclusivista. Locurile fiind limitate, si abordarea educatiei si activitatilor fiind diferita, inscrierea copilului se face dupa un interviu cu parintii, pentru a putea selecta oameni pe aceeasi lungime de unda.

detalii si inscrieri tel.0720206336
Din Gura in Gura