Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Psihoterapie pentru supravietuitorii sinuciderii
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cineva drag tie a ales sa spuna Stop Vietii! si a decis sa se sinucida... Iar tu, mama sau tatal acelui suflet ce a decis sa plece, ori poate sora sau frate sau fiul ori fiica sau  poate sotul ori sotia, ai ramas in urma...  Indurerat, dar in acelasi timp furios pe gestul facut, rusinat in fata intregii lumi de fapta sa, trist pentru ca nu il vei mai vedea niciodata, refuzand sa vorbesti celorlati despre el, pedepsindu-l astfel pentru alegerea de a se sinucide...

Da, e greu sa treci peste un asemenea eveniment nefast! Si ptr ca nu esti singur, te invit ca impreuna cu alte persoane care au mai trecut printr-o experienta asemanatoare, sa invatam sa ne eliberam de durerea pe care a produs-o sinuciderea acelui om drag tie...  Te invit sa invatam sa il iertam pe cel ce a ales ca e mai bine sa plece de langa noi, reusind astfel sa il pastram viu in inima si amintirea noastra ptr ceea ce a fost acest suflet si nu ptr gestul facut!

Si pentru ca de obicei, putini sunt cei care se gandesc la oamenii care raman in urma unui act suicidar, Cabinetul Individual de Psihoterapie Tuca Elena Carmen organizeaza atat in Bucuresti, cat si in Bacau,  terapie de grup pentru persoanele care au avut in familie pe cineva drag care s-a sinucis.

Intalnirile vor fi saptamanale si vor dura o ora si jumatate.
Grupruile vor avea intre 5 -10 membrii.
Pretul unei sedinte este de 40 de lei.
Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati.
Din Gura in Gura