Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Calitate inainte de toate

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat de aer conditionat split inverter Prime Midea

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
MA2-12NXD0/MA-12N8D0
Out Of stock
Descriere
Functii

- ionizatorul produce milioane de ioni negativi care neutralizeaza toate elementele daunatoare prezente in casa ta, precum mirosul, praful, fumul si particulele de polen pentru a va oferi aer proaspat si sanatos

Filtru de inalta densitate - Filtrul de inalta densitate filtreaza praful si particulele nocive din aerul interior.

Bio-filtru - indepartarea eficienta a bacteriilor si a germenilor prin afectarea structurii lor celulare.

Filtru catalizator la rece - Filtru catalizator la rece absoarbe particule daunatoare precum formaldehida si amoniacul.

Gear - Midea Prime va ofera trei optiuni pentru puterea de operare - 50%, 75% si 100%, ceea ce va permite sa reglati nivelul consumului de energie asa cum doriti.
iECO Mode

- aparatul de aer conditionat este echipat cu tehnologia de economisire a energiei iECO, care se sinergizeaza perfect cu sistemul invertor extrem de eficient.
Va puteti bucura de o racoare confortabila in timp ce economisiti energie cu pana la 60% in 8 ore.

- senzorul de temperatura incorporat in telecomanda va simti temperatura inconjuratoare. Astfel, unitatea poate regla mai exact temperatura camerei pentru a va oferi confort.

- Functia distinctiva „Super Cool” a aer conditionatului Midea Prime poate fi activata la o singura atingere.
Roata suflanta care ruleaza cu viteza mare conduce la temperatura camerei pana la 17 C rapid cu un debit de aer mai puternic.
Flash Cooling and Heating

- aparatul de aer conditionat bazat pe invertor Midea Prime aplica o tehnologie de pornire de inalta frecventa pentru a genera un flux puternic
de aer rece sau cald intr-un timp extrem de scurt pentru confortul instant.

- deflectoarele se misca automat in toate directiile pentru un flux de aer echilibrat care acopera fiecare colt al camerei.

Functia de repornire automata - daca aparatul de aer conditionat se intrerupe pe neasteptate din cauza intreruperii puterii, acesta va reporni automat cu modul de setare anterior la reluarea puterii.

Memorie Pozitie Louver - atunci cand porniti unitatea data viitoare, unghiul de actionare orizontala se va muta automat in aceeasi pozitie cu cea setata data trecuta.

Smart Diagnosis - Prime include, de asemenea, Smart Diagnosis, un sistem automat de monitorizare a erorilor care detecteaza si diagnostica 97 de tipuri de parametri
intr-o etapa timpurie si va observa prin intermediul APP-ului pentru smartphone.
Anti-cold Air Function

Functia anti-rece a aerului - viteza ventilatorului interior este reglata automat de la gradul cel mai mic la gradul de reglare, in functie de temperatura evaporatorului, atunci cand unitatea
incepe doar functionarea. Aceasta functie poate preveni suflarea aerului rece pentru a evita disconfortul utilizatorilor.

Modul silentios - in modul silentios, atat fluxul de aer, cat si viteza ventilatorului sunt reduse pentru a minimiza zgomotul, oferindu-ti un somn sonor..

Modul Wi-Fi - controlati usor aparatul de aer conditionat printr-o aplicatie de pe smartphone-ul dvs. Doar printr-o simpla glisare, veti putea porni / opri
aerul conditionat si puteti selecta modul si temperatura corespunzatoare.
24-hour Timer

Timer 24 de ore - setati unitatea sa porneasca si sa se opreasca automat intr-o perioada de 24 de ore.

Modul de somn inteligent si somn personalizat - pe langa curbele de somn optimizate, concepute pentru varstnici, copii si tineri, puteti regla,
de asemenea, curbele de temperatura pe baza preferintelor personale prin intermediul APP-ului pentru smartphone pentru a va asigura un somn bun.

Auto-curatare automata - aripioarele de racire sunt curatate si uscate automat pentru a va asigura ca respirati in aer curat tot timpul si pentru a prelungi durata de viata a
aparatului de aer conditionat.

Memento inteligent - aplicatia pentru smartphone va va aminti sa curatati filtrele in timp util pentru a va mentine sa respirati aer sanatos.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura