Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
4.43
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Circular de formatizat cu masa mobila

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
FX 315
Out Of stock
Descriere
Este un nou circular cu masa din aluminiu, realizat de Rema S.A., care indeplineste toate functiile de baza necesare pentru taierea corecta a placilor pe baza de lemn. Ferastraul este echipat cu o unitate principala de taiere panouri si lemn masiv cu panze avand diametre de pana la Ø 315 mm, asigurand o inaltime maxima de taiere de 100 mm.
- Grupul circular este prevazut si cu incizor cu motor separat
- Latimea standard de taiere pentru panouri este de 1300 mm.
- Masa de fonta cu suprafata rectificata (lungime 1300 mm si latime 600 mm) cu bara de otel Ø 50 mm si ghidaj din aluminiu.
- Masa culisata din aluminiu anodizat are un profil de cu mai multe camere special realizat pentru asigurarea unei rezistente ridicate, cu latimea de 416 mm, cu 4 role de otel si 12 role excentrice de preluare a jocului poate avea lungimea de pana la 3200 mm.
- Ghidaj din aluminiu pe partea dreapta cu mecanism de blocare rapida si micro-reglare pentru latimea de taiere pana la 1300 mm.
- Suport de masa transversala puternic, asistat de 6 role cu functie de reglare a inaltimii.
- Lungimea mesei de alunecare - 3000 mm standartd si 3210 mm la comanda.
- Aparatoarea panzei mintata pe cutitul divizor, pe  aparatoare este montat tubul de aspiratie care serveste ca descarcare de rumegus.
- Reglarea manuala a inaltimii si inclinarii panzei principale cu indicatoare gravitationale de mare precizie care asigura o calitate optima a reglajelor.
- Diametrul panzei principale poate avea 315 mm, diametrul panzei incizoare este cuprins intre 120 mm.
- Unitate de taiere inclinabila pe ghidaje din fonta cu motor de 4 kW in dotare standard si motor pentru unitatea incizoare de 0,75 kW.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura