Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Echipament arte martiale Makiwara

0 stars: 0.00 din 0 pareri

170 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Makiwara este un echipament traditional in antrenamentul diferitelor stiluri de arte martiale. Originar din Okinawa, makiwara este reprezentat de o scandura flexibila din lemn cu o suprafata de lovire capitonata.

Makiwara este utilizata de practicantii de karate in acelasi mod ca si sacul de box pentru a exersa lovituri de brat si picior.

Makiwara produsa de PROSPORT este realizata din lemn de brad suprafata de lovire fiind acoperita cu spuma poliuretanica si imbracata in poliplan (material din care este realizat si sacul de box).Materialul este rezistent si usor de igienizat.

PROSPORT are 5 variante ingenioase de Makiwara:

1. - atasabila pe spalier

Makiwara atasabila pe spalier se prinde in partea inferioara a spalierului la inaltimea dorita, printr-un sistem stabil de prindere realizat din metal.

Pret cu TVA: 170LEI

2. - cu prindere pe pardoseala
Makiwara cu prindere pe pardoseala are un sistem simplu si stabil de prindere realizat din metal.

Pret cu TVA: 175LEI

3. - cu priza in pardoseala
Makiwara cu prindere in pardoseala are un sistem stabil de prindere realizat din metal. Montajul se face intr-o prinza betonabila ce dispune si de capac. Capacul este util in momentul in care makiwara este scoasa din priza si spatiul este folosit in alte scopuri. Sistemul include makiwara si priza cu capac.

Pret cu TVA: 210LEI

4.- autoportant
Makiwara autoportant produs de PROSPORT este un o varinta imbunatatita a makiwarei clasice, contragreutatea acestuia fiind reprezentat de un sac de nisip pentru desensibilizarea tibiei si a labei piciorului. Acesta dispune de mecanism pentru reglarea inaltimii. Acest echipament complex este mobil; nu necesita niciun fel de ancorare si poate fi mutat in functie de spatiul disponibil.

Pret cu TVA: 255LEI

5.- cu platforma
Acest tip de makiwara dispune de o platforma proprie ce o foloseste greutatea practicantului pentru stabilizare. Makiwara cu platforma este mobila, nu necesita prindere si poate fi mutatata dupa necesitati.

Pret cu TVA: 315LEI
Trimite mesaj
Din Gura in Gura