Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tavi cozonac teflonate

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Prompt-Cover
Out Of stock
Descriere
Tavi cozonac Teflonate

Avand in vedere ca suntem producatori de Tavi cozonac am dorit ca produsul ce ajunge la beneficiar producatorul de cozonac sa fie unul de cea mai buna calitate.

Din acest motiv ne-am dotat cu o linie tehnologica de ultima generatie pentru acoperiri cu Teflon certificat FDA pentru acoperirea cu Teflon a tavilor produse de noi.

Acoperirirea cu Teflon pentru Tavi cozonac este un proces ce necesita pregatire si tehnologie de ultima ora deoarece acoperirea cu Teflon trebuie efectuata respectind parametrii procesului foarte strict si atentie desavarsita incepand de la pregatirea suprafetei plus temperature si umiditatea mediului in care se efectuiaza aceste acoperiri pana la acoperirea in sine.

Pentru Tavi cozonac teflonate suntem singurul producator in Romania ce avem capabilitatea si capacitatea de a efectua acest produs in aceeasi fabrica.

Avand in vedere continutul de zahar si ou ridicat in compozitia cozonacului pentru a avea in final un cozonac integru fara dificultate la scoaterea din tava, pentru a reduce rebuturile prin ruperea acestora si reducerea costurilor si timpului de productie avem nevoie de tavi cozonac teflonate.

Tavi cozonac teflonate pot fi produse pe dimensiunile standard produse de noi sau pe dimensiuni cerute de client. Clientul poate sa ceara orice dimensiune doreste pentru tavi cozonac, noi suntem aici pentru ai produce tavi cozonac pe dimensiunile cerute de fiecare client in parte.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura