Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Acoperiri cu Xylan

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Prompt-Cover
Out Of stock
Descriere
Acoperirile cu Xylan sunt folosite in toate sectoarele industriale datorita proprietatilor multiple ce le pot oferi suprafetelor acoperite cu Xylan.

Xylan-ul aplicat de Prompt-Cover imbunatateste proprietatile suprafetelor marind rezistenta in timp cat si eficienta functinala a pieselor acoperite cu Xylan datorita proprietatilor de lubrifiere uscata, protectiei anticorozive, protectiei antistatice, protectiei antigripante conferite de acesta.

Acoperirile cu Xylan pot fi executate pe piese unicat cat si piese de serie mare. Tehnologia moderna ne permite acoperirea pieselor cu dimensiuni mici dar cat si piese cu conformatie geometrica complexe si dimensiuni de gabarit foarte mari si greutati de ordinul tonelor.

Xylan coating este aplicat pe o diversitate foarte mare de piese din toate domeniile industriale dupa cum ar fi:

1. Asamblari filetate, rotoare compresoare, pistoane, rulmenti, angrenaje cu surub, ghidaje de centura de siguranta, etc. Toate aceste aplicatii au ca scop: reducerea coieficiuntului de frecare – se obtine un coeficient de frecare pana la 0.02 pentru piese ce lucreaza in intervalul de temperatura -260gr.C ÷ 285gr.C.

2. Corpuri de rotatie, ghidaje de miscare si stationare, cilindri telescopici, roti dintate, supape, rulmenti, etc. Scopul acoperiri cu Xylan a acestor piese sau suprafete ale acestoar piese este: rezistenta excelenta la uzura – cu o pregatire a suprafetei si substratului adecvata creste considerabil rezistenta la uzura.

3. Matrite pentru piese din cauciuc, role copiator, placi de sudura, cutite de lipire folie, forme de coacere pentru industria alimentara, etc. Acoperiri cu proprietati foarte bune Antilipire, antiaderente, antistatice, hidrofobe.

4. Organe de asamblare, piese tehnologice de extractie petrol si gaze pentru industria de suprafata cat si pentru cea submarina, elemente ale sistemelor de transport pentru tehnologia miniera, industria chimica, etc. Protectie anticoroziva este esentiala pentru domeniile enumerate dar si mai important este faptul ca o acoperire anticoroziva realizata de firma noastra poate avea si alte proprietati inglobate in aceeasi acoperire de suprafata cum ar fi rezistenta la uzura, lubrifierea uscata, antigripare, antistatica, rezistenta la temperaturi inalte si altele.

5. Componente ale scaunelor auto, arcuri, rulmenti ventilatoare, elemnte de inchidere, elemente de etansare etc. Acoperiri cu proprietati speciale pentru reducerea zgomotului – datorita elasticitati, coieficientului de frecare redus si proprietatilor anti-lipire se reduce considerabil zgomotul din angrenaje si scartiitului din articulatii lagare si imbinari cu joc.

6. Rezistenta ridicata la temperaturi extreme -250gr.C ÷ 285gr.C plus comportare excelenta la socuri termice cum ar fi ingetul si dezghetul.

7. Proprietati de etansare la presiuni ridicate de contact in conditii de temperatura extrema (tehnologii de extractie), adaptibilitatea functie de conditiile de lucru cerute putem adapta acoperiria si aplicarea pe piese a straturilor cu proprietati dielectrice si dupa caz acoperiri conductive.

Pentru orice detaliu tehnic sau aplicatie in domeniul acoperirilor de suprafata echipa noastra va sta la dispozitie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura